• 100014481 Artikel nummer:
Ogentroost oogdruppel-ampullen van Weleda, 1x 20stk
Merk
Weleda
Keurmerk
NaTrue
Land
Duitsland
Inhoud
20 stk
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 16,11 (excl. 21% BTW)
€ 19,49
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 16,11 (excl. 21% BTW)
€ 19,49
( incl. 21% BTW)
Korting
13%
Aanbieding
€ 13,97 (excl. 21% BTW)
€ 16,90
( incl. 21% BTW) 

Ogentroost Oogdruppel Ampullen van Weleda

1x 20 stuks

Heb je een baan waarin je veel met een computer werkt of veel in de auto zit, dan voelen je ogen aan het eind van de dag wellicht wat vermoeid en geprikkeld aan. Speciaal voor de natuurlijke verzorging van je ogen introduceert Weleda Ogentroost oogdruppels in ampullen. De ampullen zijn eenvoudig en hygiënisch in het gebruik en speciaal bedoeld voor incidentele toepassing en voor gebruik onderweg.

Er zijn tal van situaties waarin je ogen uit balans kunnen raken. Door lang ingespannen turen onderweg in de auto of op je beeldscherm, knipper je minder vaak waardoor je ogen minder worden bevochtigd en uitdrogen. Dat geeft een vermoeid, geprikkeld gevoel. Ditzelfde gevoel kun je hebben na een duik in een zwembad met chloor of door pollen in de lucht. Ook door vervuilde lucht in steden kunnen je ogen geprikkeld aanvoelen.

Ogentroost oogdruppels ondersteunt het gezonde, vochtige milieu van het oog en verzacht, verzorgt en verfrist de ogen.

Naast het flesje Ogentroost oogdruppels is er ook een handige meeneemverpakking: twee keer vijf ampullen oogdruppels in één doosje. Je kunt de ampullen zo in je tas meenemen. Handig voor onderweg, in de auto of het vliegtuig of op je werk. Eén ampul is genoeg voor een tot twee druppels in elk oog. Ogentroost oogdruppels ampullen bevatten het extract van verse ogentroost (Euphrasia officinalis).

Door toevoeging van natuurlijke zouten is de samenstelling gelijk aan die van de lichaamseigen vloeistoffen. De oogdruppels zijn volledig vrij van conserveringsmiddelen. Daarmee is het een honderd procent natuurlijk en doeltreffend middel voor jong en oud bij geprikkelde, rode en tranende ogen.

Meer info op de website van Weleda.

Aqua purificata, Potassium nitrate, Acidum boricum, Euphrasia officinalis, Borax. Ogentroost Oogdruppels bevat per 10 ml druppels 10 mg Euphrasia officinalis extract. Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn kaliumnitraat, boorzuur, natriumboraat, water voor injectiedoeleinden en zilverchloride (in de druppelaar).
Ogentroost, oogdruppel-ampullen, weleda, vermoeide ogen, oogirritatie, staffel, per stuk, 8711776611940, aanbieding, extra voordelig

Fabrikanten