Biologische Atjar-Tjampoer van TerraSana
6 x 300 g
BIO-keurmerk
Atjar tjampoer is een Indonesisch bijgerecht. Een traditionele mix van kool, komkommer, wortel en paprika, ingelegd in een zoetzure marinade. Atjar tjampoer (acar campur) is lekker bij rijstgerechten, noedels of gebakken seitan of tofu, als topping voor burgers, sandwiches of salades. Ook in summerrolls of salades geeft atjar die lekkere frisse kick. We stoppen geen onnodige ingrediënten in onze producten, daarom zit er naast de groente alleen kurkuma, gember, azijn en rijststroop in. Of je vanavond nou voor gemak gaat of juist een avontuurlijk gerecht gaat maken, atjar tjampoer is een superlekkere toevoeging!
Zo gebruik je hetGebruik atjar tjampoer als topping of bijgerecht, bijvoorbeeld bij nasi (rijstgerechten), bami (noedelgerechten), gegrilde vleesvervangers, burgers of summerrolls.
Zo bewaar je hetBewaar na openen maximaal 2 weken in de koelkast.