Biologische Sedanini rode linzen glutenvrij van Felicia
12 x 250 g
BIO-keurmerk
Felicia rode linzenpasta is rijk aan plantaardige eiwitten (26% per 100 g product), vezels en mineralen zoals fosfor, ijzer, zink en mangaan. Slechts 1 ingrediënt: 100% biologisch rode linzenmeel.
Felicia laat peulvruchten van vorm veranderen tot pasta, goed voor het hele gezin: perfect voor kinderen die het plezier van het eten van peulvruchten in de vorm van pasta herontdekken, voor sporters die hun training kunnen aanvullen met een functioneel dieet rijk aan plantaardige eiwitten, voor iedereen die ervoor kiest om op een gezonde, evenwichtige, natuurlijke manier te eten zonder aan smaak in te boeten.
Het eten van Felicia pasta is eenvoudig en praktisch: het duurt slechts een paar minuten om een gezond, voedzaam gerecht met de authentieke smaak van peulvruchten te serveren. Ook lekker met slechts een scheutje olie of gecombineerd met seizoensgroenten, perfect voor wie wil experimenteren met nieuwe combinaties, smaken en smaken.
Felicia Rode Linzen worden voornamelijk in Zuid-Italië, tussen Puglia en Basilicata, geteeld uit biologische en duurzame landbouw. Het telen van peulvruchten is milieuvriendelijk: door de consumptie van plantaardige eiwitten te bevorderen, verminderen we de uitstoot van gassen in de atmosfeer en beschermen we de voeding van onze bodems.
De consumptie van peulvruchten wordt sterk aanbevolen vanwege de talloze voordelen die ze voor het lichaam hebben en de basis vormen van het mediterrane dieet.