Biologisch Chocolade Amandelen Melk met Kaneel van Happy Chocolate10 x 175 gBio-keurmerk
Tien verpakkingen amandelen in melkchocolade met kaneel.
De cacaobonen van Happy Chocolate zijn afkomstig uit Peru en Ecuador. In dit gebied van de Amazone worden cacaobonen van uitzonderlijke kwaliteit verbouwd. Happy Chocolate chocoladerepen zijn fairtrade en biologisch.. Boeren krijgen een gegarandeerde minimum prijs en er is een fair trade premie voor de coöperatie projecten om te kunnen investeren in een duurzame toekomst. CO2 neutrale chocolade
De CO2 uitstoot uit de productie wordt gecompenseerd met het planten van bomen in Peru.
Verder helpt Happy Chocolate met Agroforestry, een herbebossingsproject in Peru om op de cacaoplantages ook hout- en fruitbomen te verbouwen. Dit bevordert de biodiversiteit, draagt bij aan een evenwichtig klimaat en verbetert de bodemvruchtbaarheid. Goed voor de cacaoplanten en waarborging van de cacao kwaliteit. Door de extra verdiensten, ook uit de verkoop van het fruit en en het hardhout, wordt het inkomen van de cacaoboeren op langere termijn gewaarborgd.
Ingrediënten Chocolade** 73.9% (suiker**. cacaoboter**. volle Melkpoeder*. cacaomassa**. vanillepoeder**), Amandelen* 25% (Amandelen*. zonnebloemolie*), Kaneel* 1%, Glansmiddel* (Arabische gom*),*Van biologische herkomst
**Van biologische herkomst & fairtradeVet gedrukte ingrediënten zijn allergenen
Zie voor meer info de website van Happy Chocolate.