Maximale groothandelskorting op alle producten, geen verzendkosten vanaf € 200 in NL en vanaf € 350 in België, Duitsland en Luxenburg.
Wij bieden ons volledige assortiment met stevige groothandelskorting. Grotere bestellingen lonen altijd meer omdat de verzendbijdrage dan verhoudingsgewijs afneemt. We leveren zonder bezorgkosten in Nederland vanaf een orderbedrag van € 200.

De webwinkel houdt het gewicht bij van de producten die in uw winkelwagen liggen. Daarbij wordt rekening gehouden met het gewicht van de omverpakking. Voor pakketjes tot 250 gram die door de brievenbus passen gelden lagere tarieven. Voor wenskaarten geldt dat bijvoorbeeld.

Voor bestelbedragen lager dan € 200 geldt de volgende tabel:
Gewicht en verzendbijdrage pakketten Nederland inclusief btw
tot 10 kg 5,90
tot 30 kg  8,90
tot 60 kg 14,90
meer dan 60 kg  19,90

Voordat u akkoord gaat met de bestelling ziet u hoe hoog uw verzendbijdrage is.

Levertermijn en verzendkosten
Verzending gebeurt in principe nadat uw betaling ontvangen is, doorgaans gaat uw bestelling in 1 tot 4 werkdagen op weg naar het bezorgadres.
Over de geplande verzenddag wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd. We houden waar mogelijk rekening met specifieke wensen, wanneer deze zijn aangegeven in een opmerkingenveld.

Biovoordeel biedt zijn klanten de voordelen van grootinkoop. Vier maal per week worden we beleverd, daarmee zijn onze houdbaarheidstermijnen zo maximaal mogelijk. Profiteer mee van groothandelskortingen.

Pakketbezorging in Nederland
We verzenden voornamelijk met PostNL, die van maandag tot en met zaterdag bezorgt.

Regionale bezorging zonder kosten
Biovoordeel is gevestigd in Westernieland met magazijn in Baflo (Groningen) en kan bestellingen ook zelf bezorgen in delen van Groningen, Friesland en Drenthe. 

Groter assortiment: breukgevoelige producten en vers.
Biovoordeel biedt zijn lokale klanten een groter assortiment; een deel van het assortiment is te gevoelig voor breuk bij transport met pakketten maar kan wel zonder problemen met onze transportbus bezorgd worden. Lokale klanten kunnen aanvullend kiezen voor vers-levering. Van koelverse zuivel, kaas en kaasvervangers tot eieren, vis en vlees, aardappelen, groenten en fruit, compost en potgrond.

Het is het eenvoudigst te bellen (0858 781648) om te informeren naar de actuele versprijzen en af te stemmen over het levermoment. Ook in vers profiteert u van groothandelskortingen.

Palletbezorging met extra korting in Nederland
Vanaf een orderbedrag van €750 (inclusief btw) is palletbezorging mogelijk zonder kosten. Dit is zowel mogelijk voor particulieren als bedrijven. We bespreken tevoren de dag van bezorging. Onze chauffeur kan u een een uur tevoren belllen, zodra zicht is op het uur van aflevering. Bezorging gebeurt in principe overdag en aflevering is op begane grond. De pallet kunt u voor eigen doeleinden herbestemmen.

Wanneer u palletlevering overweegt en dat aan ons doorgeeft, kunnen wij uw account toegang geven tot het deel van het assortiment dat wij om redenen van kwetsbaarheid uitsluitend lokaal leveren. Bij uw bestelling kunt u dan beschikken over ons gehele assortiment.

Palletbezorging in Nederland op begane grond is ook mogelijk. Dat kan vanaf een orderbedrag van €750. We rekenen geen verzendkosten. Op uw eerste palletorder ontvangt u 2% factuurkorting;  op elke volgende palletorder ontvangt u 1% extra korting op het totaalbedrag. De maximale extra korting op de factuur kan zo oplopen tot 5%. Informeer naar de voorwaarden. Duurzaam leven komt op een aantrekkelijke manier binnen bereik. Boodschappen doen via Biovoordeel.nl is goed voor mens, milieu en portemonnee.

Pakketbezorging buitenland

Gewicht en verzendkosten
België & Deutschland & Luxemburg
inclusief btw
Vanaf €350 geen bezorgkosten.
 
tot 30 kg  9,95
tot 60 kg 17,90
tot 90 kg 24,95
tot 120 kg 32,95
meer dan 120 kg 44,95

Gewicht en verzendkosten
Danmark,  Österreich, Italia, France
inclusief btw

tot 30 kg  13,90
tot 60 kg 27,80
tot 90 kg 41,70
tot 120 kg 55,60
iedere 30 kg extra 13,90


Gewicht en verzendkosten
Sweden
inclusief btw

tot 30 kg  20,90
tot 60 kg 41,80
tot 90 kg 62,70
tot 120 kg 83,60
iedere 30 kg extra 20,90

 

Retour sturen binnen 10 werkdagen 
In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via internet recht op een afkoelingsperiode van 10 werkdagen na aflevering van het product. Dit geldt niet voor (verse) producten die aan bederf onderhevig zijn. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, mits het product ongeschonden en ongebruikt is. Hierbij dient de klant zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. Wij raden u aan ons tevoren te informeren.

Omdat de verzending altijd voor rekening en risico van de klant geschiedt, dient het pakket deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn. Onvoldoende gefrankeerde post wordt door ons geweigerd.

Wanneer de teruggezonden goederen compleet, ongeschonden en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag binnen enkele werkdagen terug op uw rekening. Voeg voor een snelle afwikkeling dan ook altijd een kopie van de aankoopfactuur toe met de vermelding van uw bank- of girorekeningnummer.  
 

Voor meer informatie over uw rechten als consument, zie http://www.consuwijzer.nl/shopscan/

 

Fabrikanten