Biologische Olijfolie extra vergine van Jules Brochenin
12 x 750 ml
BIO-keurmerk
Onze biologische extra vergine olijfolie wordt koud geëxtraheerd en uitsluitend op mechanische wijze verkregen.
Het is afkomstig van producten uit het Middellandse Zeegebied die zorgvuldig zijn geselecteerd door onze experts.
Deze smaakvolle olie is perfect uitgebalanceerd tussen de drie officieel erkende positieve eigenschappen voor het proeven van olijfolie, namelijk: fruitig, kruidig en bitter.
Deze olie met omega-9 wordt met name aanbevolen voor diëten die gericht zijn op het verminderen van het risico op hart- en vaatziekten en hoge niveaus van slechte cholesterol (LDL).Uit de buurt van licht en hitte houden.Sluit de fles na elk gebruik goed af. Moet binnen 3 maanden na opening worden geconsumeerd.
Te gebruiken bij het kruiden (salades, warme of koude gerechten) of bij het bereiden van uw dagelijkse gerechten (op het fornuis, in de oven of om te frituren).Onze olijfolie geeft een aangenaam lichte en subtiele smaak aan uw gerechten.Om de natuurlijke voedingskwaliteiten van deze olie te behouden, mag de temperatuur tijdens het koken niet hoger zijn dan 180°C.