Biologische Jonge Kaas 50+ van Bastiaansen
6 x 550 gr
BIO-keurmerk
In het Brabantse Molenschot staat de kaasmakerij Bastiaansen. Hier worden iedere dag de lekkerste kazen gemaakt van grasmelk. De koeien lopen meer dan gemiddeld buiten in een weide vol grassen, klavers, kruiden en bloemen. Dat zorgt voor de lekkerste melk én dus kaas. Deze jonge kaas heeft een rijpingstijd van 4 weken waardoor er een heerlijk milde en aromatische smaak ontstaat. De kaas is lekker romig en smaakt heerlijk op brood of een tosti.
Biologische jonge kaas van Bastiaansen te Noord-Brabant. Bereid met gepasteuriseerde biologische koemelk en vegetarisch stremsel. De melk komt van diverse biologische veehouders in Nederland. Gepasteuriseerd betekent dat de melk een hittebehandeling heeft ondergaan van 72° C gedurende 15 seconden.De melk voor deze kaas komt van diverse biologische boerderijen in Nederland. Alle kazen van het merk Bastiaansen worden bereid met een vegetarisch stremsel en dragen het Vegetarisch Keurmerk.
Onze biologische kaas is geprijsd op basis van een gemiddeld gewicht. Naarmate een kaas langer ligt, vermindert het gewicht en versterkt de smaak.
Wanneer het werkelijk gewicht afwijkt, sturen wij een extra factuur voor het extra gewicht of een een creditfactuur als de kaas wat lichter van gewicht is.