Biologische Jong Belegen Kaas van Bastiaansen1 x ± 12,5 kgBio-keurmerk
In het Brabantse Molenschot staat de kaasmakerij Bastiaansen. Hier worden iedere dag de lekkerste kazen gemaakt van grasmelk. De koeien lopen meer dan gemiddeld buiten in een weide vol grassen, klavers, kruiden en bloemen. Dat zorgt voor de lekkerste melk én dus kaas. Deze jong belegen kaas heeft een rijpingsproces van 8 weken waardoor de kaas meer smaak ontwikkeld heeft, maar toch nog heerlijk zacht van structuur is. Subtiel pittig en daardoor perfect in balans met romige smaak.
Biologische jong belegen 50+ kaas van Bastiaansen te Noord-Brabant. De melk voor deze kaas komt van diverse biologische veehouders in Nederland. De kaas heeft na bereiding twee maanden gerijpt. Bereid met gepasteuriseerde biologische koemelk en vegetarisch stremsel. Gepasteuriseerd betekent dat de melk een hittebehandeling heeft ondergaan van 72° C gedurende 15 seconden. Alle kazen van het merk Bastiaansen worden bereid met een vegetarisch stremsel en dragen het Vegetarisch Keurmerk.
Onze ronde biologische kaas is geprijsd op basis van een gemiddeld gewicht. Naarmate een kaas langer ligt, vermindert het gewicht en versterkt de smaak.
Wanneer het werkelijk gewicht sterk afwijkt, nemen wij voor verzending contact met u op.