Biologische Umami-saus van TerraSana
6 x 145 ml
BIO-keurmerk
Deze biologische umami-saus is de ultieme hartige smaakmaker voor in je keuken. In Europa vinden we de umami-smaak soms lastig te herkennen, maar eigenlijk is umami die hartige smaak die producten als kaas, wijn of miso zo lekker maakt. Umami wordt vaak nagebootst met smaakversterkers (glutamaat), maar dat willen wij liever niet in ons eten. Daarom vind je in deze lekkere umami-saus alleen pure ingrediënten die van nature umami in zich hebben. Dat zorgt voor een intense umami-smaak die letterlijk ieder gerecht precies de juiste smaakbalans geeft.
Hoe gebruik je umami saus? Het is simpel en snel. Het mengen van de perfecte combi aan ingrediënten en smaken hebben wij voor je gedaan, dus je hoeft alleen nog maar te schenken. Gebruik umami-saus als smaakmaker door je noedels, als sausje over je poke- of buddha bowl, dip er je sushi in, gebruik het als saladedressing of als smaakmaker in soep, of marineer je tofu of tempeh ermee. Je kunt alle kanten op!
Zo gebruik je hetSchenken, en klaar! Gebruik umami-saus als dressing, saus of marinade. Ieder gerecht dat smaak nodig heeft, kan umami-saus gebruiken.Zo bewaar je hetNa opening gekoeld bewaren.
Geproduceerd inNederland