Biologische Shoyu sojasaus dispenser van TerraSana
6 x 150 ml
BIO-keurmerk
Shoyu is de bekendste Japanse sojasaus. Gemaakt van soja en tarwe, en in ons geval traditioneel gemaakt in Japan. Doordat het fermenteren goed lang duurt en op de natuurlijke manier gebeurt, is de smaak top-notch. Zo kunnen ze dat alleen in Japan. Door het handige dispenserflesje kun je deze shoyu heel gemakkelijk op tafel zetten, zodat iedereen naar eigen smaak sojasaus kan bijschenken. Ook in (sushi) restaurants is dit een superhandig (en gangbaar) flesje. Ideaal voor gebruik thuis en in de horeca dus!. Onze Japanse shoyu in een dispenserflesje combineert authenticiteit en gemak. Het flesje ken je waarschijnlijk van het merk Kikkoman. Doseren en delen aan tafel is fijn met dit flesje, en in restaurants is een dispenserflesje aan tafel ook heel gebruikelijk. Dit flesje is gevuld met high-quality, lang en natuurlijk gefermenteerde shoyu uit Japan. Hiermee voeg je aan tafel in één schenkbeweging lekker veel umami toe aan je gerechten.