Biologische Rijst konjac van TerraSana
6 x 250 g
BIO-keurmerk
Konjac (ook wel konjak genoemd) is een plant waarvan de wortel (vezel) gebruikt wordt om ‘rijst’ te maken. Konjacrijst is dus een vervanger voor rijst, maar dan low-carb, low-calorie en glutenvrij. Ideaal als je vandaag even geen koolhydraten wilt eten, of als je al aan je calorieën zit voor vandaag. De vorm lijkt op rijst, waardoor je het gevoel hebt dat je rijst eet. De smaak en structuur is echt anders. Dat kan ook niet anders met een product dat zo erg op rijst lijkt, maar toch zo verschilt in voedingswaarde. Het grote voordeel aan de konjac rijst van TerraSana? Er zit geen vieze visgeur aan, dus je hoeft de rijst niet vooraf om te spoelen. Ready to eat, of ready to heat. Ga je de konjacrijst verwarmen, dan ben je in 2 minuten klaar. Een gemaksproduct dat alles in huis heeft!
Ga je konjac-rijst eten vanavond? Eet het met een lekkere curry, stoofschotel, wokgerecht, met een tahin-tamari-sausje, in buddha bowls, salades en zelfs soep.
Zo gebruik je hetReady to (h)eat. Laat de rijst uitlekken in een vergiet. Verwarm mee met je favoriete saus of curry, roerbakgerecht of soep. Of voeg na het uitlekken koud toe aan je salade.
Zo bewaar je hetNa opening gekoeld bewaren, consumeer binnen een dag
Geproduceerd inChina