Biologische Kiembrood Puur van Terrasana
8 x 400 gramBio-keurmerk
Kiembrood is een heerlijk smakende broodspecialiteit. Tarwe van biologische landbouw wordt 2-3 dagen gekiemd, daarna gemalen en bij een lage temperatuur gebakken (100°C-130°C). Zo blijft het natuurlijke vochtgehalte van de kiem behouden. Tot slot wordt het broodje gepasteuriseerd (tussen 70-95) in de verpakking, daardoor krijgt het de lange houdbaarheid.
In het productieproces wordt de hele graankorrel verwerkt, waardoor alle waardevolle voedingsstoffen, onverteerbare vezels en vitale stoffen behouden blijven. Door het kiemproces wordt vooral het vitaminegehalte van de tarwe duidelijk verhoogd. Door het hoge koolhydraatgehalte smaakt het TerraSana gekiemde tarwebrood iets zoetig. Het brood is gewoon lekker. Het is ideaal voor duursporters en krachtsporters, maar ook voor mensen die wel wat extra hoogwaardige energie kunnen gebruiken.
Tip: toasten of roosteren in een koekenpan.
Zie voor meer informatie de website van TerraSana.