7 x Biovoordeel

Zeven goede redenen om bij Biovoordeel te bestellen:

Al 15 jaar op alle producten groothandelskorting voor zakelijke klanten én particulieren


Onze klanten plukken de financiële voordelen van onze grootinkoop. Door korte lijnen tussen producent en consument en slim voorraadbeheer kunnen wij biologische groot- en kleinverbruikers kortingen bieden op adviesprijzen. 

Groot assortiment biologisch, SKAL-gecertificeerd

Ruim 8.000 houdbare biologische levensmiddelen, ecologische schoonmaakproducten en natuurcosmetica. Voor lokale bezorging aanvullend nog 1.500 verse producten. Wij kiezen waar mogelijk voor echt groene familiebedrijven met hart voor biologisch.

Genieten van wat moeder aarde te bieden heeft en weten dat de productie verantwoord is. Geen ketens maar kringlopen. Keurmerken (eko, eco, bio, NaTrue, bdih, ecocert, AB) staan borg voor de kwaliteit.

Toegankelijke webwinkel met snelle zoekfunctie

Voor degenen die glutenvrij of suikervrij willen eten of willen weten of bepaalde allergene stoffen aanwezig zijn, is bij elk product een tabblad opgenomen met gegevens.Wanneer er meerdere producten via dezelfde inpakmachines verwerkt worden, is er geen garantie op ''vrij van'' en staat die categorie in dat geval niet aangevinkt. 

Klantenservice op maat

De beste reclame is mond-tot-mondreclame. Biovoordeel is voor steeds meer bedrijven en particulieren de betrouwbare leverancier van biologisch goed met oog voor specifieke wensen.

Betaling via iDEAL of bankoverschrijving

Vanaf € 225 geen verzendbijdrage in NL (in B, Lux & D vanaf € 400) en verzending binnen 1 tot 4 werkdagen


Met onze aantrekkelijke kortingen is uw bijdrage in de verzendkosten snel terugverdiend. Vanaf € 225 zijn er geen verzendkosten. Palletbezorging in Nederland op begane grond is ook mogelijk. Dat kan vanaf een orderbedrag van € 750. We rekenen dan geen verzendkosten. Boodschappen doen via Biovoordeel.nl is goed voor mens, milieu en portemonnee.

Besparing op verpakkingen

In  ons assortiment is een aanzienlijk deel in grootverpakking; dit levert kostenbesparingen op waar u en het milieu voordeel van hebben. Bij de verzending wordt waar mogelijk gebruik gemaakt van recycle-dozen en -verpakkingsmaterialen. We zetten papieren ecotape in bij het verpakken.

Fabrikanten