• 100080051 Artikel nummer:
Zonnecreme spf50+ van Speick, 1 x 60 ml
Merk
Speick
Keurmerk
BDIH
Land
Duitsland
Inhoud
60
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 16,12 (excl. 21% BTW)
€ 19,50
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 16,12 (excl. 21% BTW)
€ 19,50
( incl. 21% BTW)
Korting
13%
Aanbieding
€ 13,97 (excl. 21% BTW)
€ 16,90
( incl. 21% BTW) 

Zonnecrème Factor 50+ van Speick Sun

1 x 60 ml

BDIH Keurmerk

Deze zonnebrandcrème factor 50 voor gezicht en lichaam zorgt voor 100% natuurlijke minerale zonbescherming. Door de combinatie van suikerbieten-extract, granaatappel en met het unieke extract van de Alpanese speick-plant is de crème intensief hydraterend, kalmerend en zacht voor de huid. Met zijn factor 50 is deze zonnebrandcrème geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor de zon en ook geschikt voor de kinderhuid. Daarnaast een passende zonnecrème voor hoge UV-omstandigheden zoals in de bergen. Biedt onmiddellijke bescherming met een waterafstotend effect. Trekt gemakkelijk in en laat geen witte strepen achter op de huid.

De zonbescherming van Speick is biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor het maritieme milieu (zoals koraalriffen).

Breng ruim aan op het lichaam voor je de zon in gaat. Herhaal regelmatig voor goede bescherming. Vooral na het zwemmen, afdrogen en transpireren. Geschikt voor veganisten.

Extern gebruik. Vermijd het contact met de ogen. Niet inslikken. Buiten bereik van kinderen bewaren.

INCI: Aqua (Water), Zinc Oxide, Coco-Caprylate, Caprylic-Capric Triglyceride, Glycerin,Hydroxystearic-linolenic-oleic Polyglycerides, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Brassica,Campestris-Aleurites Fordi Oil Copolymer, Polyhydroxystearic Acid, Silybum Marianum Ethyl Ester, Oryzanol, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Poria Cocos Extract, Phragmites Kharka Extract, Beta,Vulgaris (Beet) Root Extract, Hydrolyzed Corn Starch, Valeriana Celtica (Speick) Extract*, Perilla, Frutescens Leaf Extract, Punica Granatum Flower Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract,Tocopherol, Sodium Polyphosphate, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Lactylate, Sorbitan Caprylate,Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol.

* Van biologische herkomst
Met HOOFDLETTERS weergegeven ingrediënten zijn allergenen.
Biologische Zonnecrème Factor 50+, Speick Sun, BDIH-keurmerk, 4009800012028, aanbieding, voordeel, korting, biowinkel, natuurvoedingswinkel, natuurwinkel, eko, eco, kopen

Fabrikanten