Biologische Ahornsiroop C-graad van TerraSana
6 x 250 ml
BIO-keurmerk
Wil je écht goede ahornsiroop in je keukenkastje? Dan is dit biologische én macrobiotische zoetmiddel een must-have. De smaak van ahorn is licht karamelachtig. Ahornsiroop komt van de esdoornboom (maple tree). Deze produceert jaarlijks een suikerachtig sap. Dit tappen ze in Canada ieder voorjaar af en koken ze langzaam in tot siroop. Zo eindig jij met een heerlijk, plantaardig alternatief voor honing of ongeraffineerde vervanger voor suiker.
Het verschil tussen amber rich taste (graad A) en dark robust taste (graad C)? Graad C is donkerder bruin en heeft een intensere, karamelachtige ahornsmaak. Vloeibaar `goud`!
Zo gebruik je hetNatte suikers, zoals honing en agavesiroop, vervang je 1 op 1 door ahornsiroop. 100 g witte of basterdsuiker vervang je door 65 ml ahornsiroop.
Zo bewaar je hetBewaar na openen in de koelkast tot de houdbaarheidsdatum.
Geproduceerd inCanada