• 100006433 Artikel nummer:
Duindoorn huidolie (vitaliserend) van Weleda, 1x 100ml
Merk
Weleda
Keurmerk
NaTrue
Land
Duitsland
Inhoud
100 ml
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 13,21 (excl. 21% BTW)
€ 15,99
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 13,21 (excl. 21% BTW)
€ 15,99
( incl. 21% BTW)
Korting
16%
Aanbieding
€ 11,16 (excl. 21% BTW)
€ 13,50
( incl. 21% BTW) 

Duindoorn Vitaliserende Huidolie van Weleda

100 ml

NaTrue-keurmerk


Op dagen dat je behoefte hebt aan zonlicht en warmte is een inwrijving of massage met Vitaliserende Duindoornolie een aangename bezigheid. Je koestert je daarmee in de zonnewarmte die de duindoorn in zich heeft opgeslagen en omgeeft je met de opgewekte frisheid en warme geur van citrusoliën.

Werking
Duindoornolie stimuleert de vernieuwing van de huidcellen, verbetert de spankracht en elasticiteit van de huid en reguleert het vet- en vochtgehalte. De olie heeft zuiverende en helende invloed op een rode, geprikkelde of een droge, belaste huid en beschermt tegen vrije radicalen met pro-vitamine A en vitamine E. De geur van citrusoliën werkt verfrissend en laat je moeheid verdwijnen.

Gebruik
Bij voorkeur na baden of douchen in de nog licht vochtige huid masseren. De olie laat zich goed verdelen en trekt snel in.

Voor wie speciaal?

  • voor iedereen die ’s winters of op regenachtige dagen behoefte heeft aan zon

  • voor mensen die een vitaliserende oppepper kunnen gebruiken

  • voor degenen die hun witte voorjaarshuid van goudoranje gloed willen voorzien

Meer info op de website van Weleda.

INCI: Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Fragrance (Parfum)***, Limonene***, Linalool***, Citronellol***, Benzyl Benzoate***, Benzyl Salicylate***, Geraniol***, Citral***, Farnesol***. *** etherische olie
Duindoorn huidolie vitaliserend, NaTrue keurmerk, Weleda, calendula, duindoornolie, huidolie, massage, natuurcosmetica, natuurlijke huidverzorging, staffel, per stuk, 4001638099950, aanbieding, extra voordelig

Anderen keken ook naar deze producten

Fabrikanten