• 100002709 Artikel nummer:
Calendula bodycrème van Weleda, 1x 75ml
Merk
Weleda
Keurmerk
NaTrue
Land
Duitsland
Inhoud
75 ml
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 8,26 (excl. 21% BTW)
€ 9,99
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 8,26 (excl. 21% BTW)
€ 9,99
( incl. 21% BTW)
Korting
21%
Aanbieding
€ 6,53 (excl. 21% BTW)
€ 7,90
( incl. 21% BTW) 

Calendula Bodycrème van Weleda

75 ml

NaTrue-keurmerk

Calendula Bodycrème
is een aangenaam geurende crème met verzachtende kamille voor de dagelijkse verzorging van het gezicht en het lijfje van je baby.Calendula Bodycrème helpt om rode billetjes te voorkomen.

Werking

De olie-extracten van Calendula en kamille werken rustgevend en zorgen ervoor dat de babyhuid zacht en soepel blijft. De bijenwas en wolwas in de crème beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf, maar laten wel zuurstof door. Calendula Bodycrème heeft een goede smeerbaarheid en trekt zeer snel in de huid in.


Gebruik

Dagelijks te gebruiken voor je baby, op zijn gezichtje en op zijn lijfje. Ook te gebruiken op zijn billetjes, bij het verschonen van de luier. Heeft je baby al last van erg rode billetjes, dan kun je beter Calendula Billenbalsem gebruiken.


Voor wie speciaal?

Voor je baby om zijn huidje gezond en verzorgd te houden en ruwe, schrale huid te voorkomen.


Meer info op de website van Weleda.

INCI: SESAMum Indicum (SESAME) Seed Oil, Water (Aqua), Lanolin, Glycerin, Alcohol, Hydrolyzed Beeswax, Glyceryl Oleate, Kaolin, Silica, Calendula Officinalis Flower Extract, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*. *
Calendula Bodycrème, Weleda, baby, bdih, bijenwas, bodycrème, calendula, natuurcosmetica, rode billetjes, natrue keurmerk, natuurlijke huidverzorging

Fabrikanten