• 100008247 Artikel nummer:
Amandel reinigingsmelk verzachtend van Weleda, 1x 75ml
Merk
Weleda
Keurmerk
NaTrue
Land
Duitsland
Inhoud
75 ml
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 10,74 (excl. 21% BTW)
€ 12,99
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 10,74 (excl. 21% BTW)
€ 12,99
( incl. 21% BTW)
Korting
24%
Aanbieding
€ 8,18 (excl. 21% BTW)
€ 9,90
( incl. 21% BTW) 

Amandel Verzachtende Reinigingsmelk van Weleda

75 ml

Natrue-keurmerk


Het schoonmaken van een gevoelige huid kan onprettig zijn. Wil je je huid weer in balans brengen, dan is het noodzakelijk dat je haar zorgvuldig reinigt. Amandel Reinigingsmelk zorgt op milde wijze dat de vuildeeltjes loskomen, zodat je ze gemakkelijk kan wegnemen.

 

Werking
De milde amandelolie in de reinigingsmelk beschermt de huid voor uitdrogen en brengt haar al tijdens het reinigingsproces tot rust. Ook wordt de zuurgraad van de huid geneutraliseerd. Bij het reinigen ’s ochtends neem je de afvalstoffen die de huid in de nacht afscheidt weg en de avondreiniging helpt de huid bij het herstellen van de dag.


Gebruik

’s Morgens en ’s avonds een kleine hoeveelheid met een vochtig wattenschijfje of met de vingertoppen op gezicht, hals en decolleté aanbrengen. De huid rondom de ogen overslaan. Met lauwwarm water of vochtig wattenschijfje zacht afnemen.


Wanneer speciaal?

  • Als je zwanger bent en je huid er vlekkerig uit gaat zien

  • Als je huid overgevoelig reageert op de middelen die je gebruikt

  • Als je last hebt van puistjes en mee-eters en je huid geïrriteerd is geraakt door het gebruik van uitdrogende producten


     

Ingredienten: INCI: water (aqua), prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, glyceryl stearate SE, alcohol, prunus domestica seed oil, xanthan gum, lactic acid.
Amandel Verzachtende Reinigingsmelk, Weleda, gezichtsreiniging, natrue keurmerk, natuurlijke gezichtsverzorging, 4001638080316

Fabrikanten