• 400084257 Artikel nummer:
Elke Dag Mama capsules van Vitals, 1 x 60 stk
Merk
Vitals
Keurmerk
Onbekend
Land
Nederland
Inhoud
60 stk
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 24,72 (excl. 9% BTW)
€ 26,95
( incl. 9% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 24,72 (excl. 9% BTW)
€ 26,95
( incl. 9% BTW)
Korting
11%
Aanbieding
€ 21,93 (excl. 9% BTW)
€ 23,90
( incl. 9% BTW) 

Elke Dag Mama capsules van Vitals

1 x 60 stk

2 capsules per dag bij een maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar (wettelijk verplichte vermelding voor producten met méér dan 20 mcg vitamine D per dagdosering).

B2, B6, B12 en foliumzuur in biologisch actieve vorm
-maar liefst 25 mcg vitamine D3
-extra hoge dosering van 28 mg ijzer (Ferrochel®), in goed opneembare, maagvriendelijke vorm
-uitsluitend vitamine A in de vorm van bètacaroteen
-extra hoge dosering van 125 mg choline

Elke Dag Mama Capsules is zo geformuleerd dat in twee capsules exact hetzelfde zit als in één tablet Elke Dag Mama. Een voordeel van dit product in capsulevorm is dat de capsule gemakkelijker door te slikken is en, indien gewenst, geopend kan worden om de inhoud ergens doorheen te mengen.

Eke Dag Mama bevat de belangrijkste nutriënten in de juiste verhouding en in doseringen volgens de laatste inzichten. Daarbij is uitsluitend gekozen voor goed opneembare verbindingen.

Vrouwen met een kinderwens wordt geadviseerd om minimaal een maand voorafgaand aan de conceptie extra foliumzuur in te nemen. In Elke Dag Mama wordt gebruikgemaakt van een superieure, biologisch actieve vorm van foliumzuur (folaat) gebonden aan glucosaminezout (Quatrefolic®). De binding met glucosaminezout maakt het mogelijk om de biologisch actieve vorm stabiel te houden en zorgt voor optimale opneembaarheid. Deze multi bevat 600 mcg foliumzuur (als 5-methyltetrahydrofolaat) per tablet. Elke Dag Mama bevat 160 mcg vitamine B12 in de biologisch actieve vormen van methyl- en adenosylcobalamine. Het voordeel van de lichaamseigen vormen, is dat deze niet omgezet hoeven te worden (zoals wel het geval is bij cyanocobalamine), maar direct beschikbaar zijn voor het lichaam.

Elke Dag Mama bevat een ruime dosering choline van 125 mg per tablet. Deze dosering is een mooie aanvulling op de inname van choline met de voeding.

Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, hebben meer vitamine D nodig dan aangemaakt kan worden onder invloed van de zon (vooral in Nederland) of uit voeding gehaald kan worden. Elke Dag Mama bevat daarom maar liefst 25 mcg vitamine D3.

Vrouwen hebben in het algemeen meer ijzer nodig dan mannen. Gedurende de zwangerschap hebben vrouwen nog meer ijzer nodig ter ondersteuning van de aanmaak van cellen en weefsels. Elke Dag Mama bevat dan ook een ruime dagdosering van 28 mg ijzer uit het goed opneembare en maagvriendelijke ijzerbisglycinaat (Ferrochel®). De hoeveelheid jodium (150 mcg) en koper (1 mg) in Elke Dag Mama zijn ook hoger dan in de gewone Elke Dag multi.

Veel zwangere vrouwen worden gewaarschuwd voor de gevaren van te veel vitamine A. Maar de behoefte aan vitamine A is wel hoger tijdens zwangerschap en borstvoeding. Het is dus belangrijk om niet té voorzichtig te zijn met de inname van vitamine A. Elke Dag Mama bevat daarom een dosering van 7,2 mg natuurlijke bètacaroteen (pro-vitamine A). Het lichaam zal niet meer bètacaroteen omzetten in vitamine A dan het nodig heeft en dit zal dus niet leiden tot een te hoog vitamine A-niveau.

Voor wie
Elke Dag Mama Capsules is speciaal gemaakt voor vrouwen rondom de zwangerschap en borstvoedingsperiode, en is ook verkrijgbaar in tabletvorm (één per dag). Vitals heeft aparte multi’s ontwikkeld voor kinderen, tieners, volwassenen en ouderen. Zie ook Elke Dag Junior, Elke Dag Capsules, Elke Dag en Elke Dag Senior. Daarnaast is er Elke Dag Poeder voor diegenen die liever geen capsule of tablet slikken, of de multi liever ergens doorheen mengen.

 


Fabrikanten