• 400084244 Artikel nummer:
Elke Dag Junior kauwtabletten van Vitals, 1 x 30 stk
Merk
Vitals
Keurmerk
Onbekend
Land
Nederland
Inhoud
30 stk
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 13,72 (excl. 9% BTW)
€ 14,95
( incl. 9% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 13,72 (excl. 9% BTW)
€ 14,95
( incl. 9% BTW)
Korting
14%
Aanbieding
€ 11,83 (excl. 9% BTW)
€ 12,90
( incl. 9% BTW) 

Elke Dag Junior kauwtabletten van Vitals

1 x 30 stk

Kinderen vanaf 3 jaar 1 tablet per dag bij een maaltijd stukkauwen of zoals geadviseerd. Indien uw kind nog moeite heeft met het kauwen van tabletten, kunt u deze het beste fijnmaken en bijvoorbeeld door de yoghurt of pap mengen.

Multivitamine- en mineralenkauwtablet, met zoetstof uit stevia
-B2, B6, B12 en foliumzuur in biologisch actieve vorm
-met 10 mcg vitamine D3 en 20 mcg vitamine K2 per kauwtablet
-met een breed spectrum aan mineralen
-aangevuld met luteïne, zeaxanthine en citrusbioflavonoïden
-vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige zoetstoffen

De meeste kindermulti’s in de vorm van kauwtabletten bestaan voor een groot deel uit suikers en/of kunstmatige zoetstoffen om de smaak te verbeteren. Elke Dag Junior was de eerste kauwtablet van Nederland die gezoet is met steviolglycosiden uit het plantje stevia. Bovendien blinkt Elke Dag Junior uit in samenstelling, dosering en opneembaarheid. De kauwtablet, in de vorm van een olifantje, bevat bijna allemaal dezelfde hoogwaardige stoffen als Elke Dag voor volwassenen, maar dan zijn de doseringen aangepast aan de behoeften van (jonge) kinderen. Zo bevat een tabletje maar liefst 10 mcg vitamine D3 zoals geadviseerd wordt voor kinderen tot 4 jaar (losse vitamine D-druppels zijn dus niet meer nodig).

Stevia Stevia of honingkruid is een plant die van oorsprong uit Zuid- en Centraal- Amerika komt. Het extract uit deze plant (met de naam steviolglycosiden) wordt gebruikt als een zoetstof uit natuurlijke bron. Stevia-extract wordt ook steeds meer door grote bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie toegepast, als alternatief voor kunstmatige zoetstoffen.

Voor wie
Elke Dag Junior is speciaal samengesteld voor kinderen vanaf 3 jaar. Vanwege de ruime doseringen kan volstaan worden met één kauwtablet per dag. Vitals heeft aparte multi’s ontwikkeld voor tieners, volwassenen, ouderen en vrouwen die zwanger zijn of willen worden. Zie ook Elke Dag Capsules, Elke Dag, Elke Dag Senior en Elke Dag Mama. Daarnaast is er Elke Dag Poeder voor diegenen die liever geen capsule of tablet slikken, of de multi liever ergens doorheen mengen.


Fabrikanten