• 400084247 Artikel nummer:
Elke Dag 60 capsules van Vitals, 1 x 60 stk
Merk
Vitals
Keurmerk
Onbekend
Land
Nederland
Inhoud
60 stk
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 22,89 (excl. 9% BTW)
€ 24,95
( incl. 9% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 22,89 (excl. 9% BTW)
€ 24,95
( incl. 9% BTW)
Korting
10%
Aanbieding
€ 20,64 (excl. 9% BTW)
€ 22,50
( incl. 9% BTW) 

Elke Dag 60 capsules van Vitals

1 x 60 stk

Optimaal opneembare multi met een uitgekiende samenstelling
-verantwoorde doseringen B-vitaminen in juiste verhouding
-B2, B6, B12 en folaat in biologisch actieve vorm
-met 15 mcg vitamine D3 en 30 mcg vitamine K2
-mineralen in goed opneembare, organisch gebonden vorm
-bevat geen bètacaroteen

Elke Dag Capsules is zo geformuleerd dat in twee capsules exact hetzelfde zit als in één tablet Elke Dag. Voordelen van dit product in capsulevorm zijn dat de capsule gemakkelijker door te slikken is, zo nodig geopend kan worden om de inhoud ergens doorheen te mengen en dat er eventueel gekozen kan worden voor een lagere dosering (één i.p.v. twee capsules per dag), bijvoorbeeld op basis van leeftijd. Het enige verschil in samenstelling met de multi in tabletvorm is dat er in dit product geen bètacaroteen zit, maar alleen vitamine A.

Net als de andere multi’s in de Elke Dag-serie onderscheidt dit product zich door de samenstelling en de gekozen verbindingen van de vitaminen en mineralen. Zo bevat deze formule vitamine D3, vitamine K2, de biologisch actieve vormen van vitamine B2, B6, B12 en wordt gebruikgemaakt van een superieure biologisch actieve vorm van foliumzuur (5-MTHF met de merknaam Quatrefolic®). De vitamine C bestaat uit de niet-zure, goed opneembare vormen van calcium- en magnesiumascorbaat. De mineralen bestaan uit uitstekend opneembare, organische verbindingen.

Voor wie
Elke Dag Capsules is specifiek ontworpen voor tieners vanaf 14 jaar (1 capsule per dag), of volwassenen die de voorkeur geven aan een capsule in plaats van een tablet. Vitals heeft aparte multi’s ontwikkeld voor kinderen, volwassenen, ouderen en vrouwen die zwanger zijn of willen worden. Zie ook Elke Dag Junior, Elke Dag, Elke Dag Senior en Elke Dag Mama. Daarnaast is er Elke Dag Poeder voor diegenen die liever geen capsule of tablet slikken, of de multi liever ergens doorheen mengen.


Fabrikanten