• 405007500 Artikel nummer:
Tsukemonoki - Pickle pers 1,2 ltr van TerraSana, 1 x 1 stk
Merk
TerraSana
Keurmerk
Onbekend
Land
Japan
Inhoud
1 stk
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 10,74 (excl. 21% BTW)
€ 12,99
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 10,74 (excl. 21% BTW)
€ 12,99
( incl. 21% BTW)
Korting
8%
Aanbieding
€ 9,83 (excl. 21% BTW)
€ 11,90
( incl. 21% BTW) 

Tsukemonoki pickle pers 1,2 ltr van TerraSana

1 x 1 stk

Met de pickle pers (tsukemonoki) kun je heel snel, gemakkelijk en hygiënisch thuis groenten en fruit fermenteren. Door te fermenteren verrijk je je eten en kun je het langer houdbaar maken. In een paar uur tijd geef je je eten een heerlijke, unieke smaak. Denk bij groenten vooral aan harde groenten als rode biet, kool, wortel, ui en pompoen. Zachtere groenten, zoals komkommer, tomaat en spinazie worden snel papperig, dus fermenteer deze kort. Ook fruit is goed te fermenteren. Denk dan vooral aan perziken, pruimen, abrikozen en exotisch fruit als ananas en mango.

Een aantal fermentatieregels:

· Doorgaans staat een langere fermentatietijd voor sterkere smaken en meer zuur.

· Het fermentatieproces gaat sneller als de temperatuur om en nabij kamertemperatuur zit en de luchtvochtigheid hoog is: in de zomer gaat het proces dus sneller!

· Zorg voor een goede hygiëne van de pickle pers en was je handen goed voor, tijdens en na het proces.

· Gebruik van te weinig zout maakt de producten minder knapperig en in sommige gevallen zelfs onveilig door verkeerde bacteriegroei.

Gebruik
Vermeng gesneden groente of fruit met een beetje zeezout en doe dit in de pickle pers. Zorg ervoor dat de pers voor minimaal de helft gevuld is, zodat er genoeg druk ontstaat en dat de drukplaat niet kantelt. Door het aandraaien van het deksel met een veer ontstaat druk op de groenten. Verdeel de groente gelijkmatig. Door het aandraaien van het deksel met een veer ontstaat druk op de groenten. Laat de groente of het fruit, afhankelijk van de soort, een uur tot een paar dagen staan. Over het algemeen zorgt een langere fermentatieperiode voor meer zuur, maar ook de hartige smaak van de producten zal toenemen.

Tsukemonoki - Pickle pers

* Van biologische herkomst
Met HOOFDLETTERS weergegeven ingrediënten zijn allergenen.
Tsukemonoki - Pickle pers 1,2 ltr, TerraSana, Onbekend-keurmerk, 8713576278330, aanbieding, voordeel, korting, staffel, per stuk

Fabrikanten