• 100006354 Artikel nummer:
Kindertandpasta van Weleda, 1x 50ml
Merk
Weleda
Keurmerk
NaTrue
Land
Duitsland
Inhoud
50 ml
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 4,54 (excl. 21% BTW)
€ 5,49
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 4,54 (excl. 21% BTW)
€ 5,49
( incl. 21% BTW)
Korting
18%
Aanbieding
€ 3,72 (excl. 21% BTW)
€ 4,50
( incl. 21% BTW) 

Kindertandpasta van Weleda

50 ml

NaTrue-keurmerk

Weleda’s Kindertandpasta
is speciaal voor kinderen ontwikkeld en is afgestemd op de natuurlijke verzorging van de melktanden en de harmonisering van de mondflora van het kleine kind.

De tandpasta bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen die de gezondheid niet belasten als er een beetje wordt doorgeslikt. De diverse etherische oliën hebben een smaak en een geur die de meeste kinderen lekker vinden en de vrolijke, oranje kleur - van carotenoïden uit de Calendula - maakt het voor kinderen extra leuk hun tandjes te poetsen.

Werking

Het poetsmiddel van Kindertandpasta is kiezel. Dit mineraal reinigt grondig maar mild en tast daarbij het glazuur van de melktanden niet aan. Het Calendula-extract houdt het mondslijmvlies gezond. De tandpasta bevat geen fluoride, omdat die voldoende uit voeding kan worden gehaald. Wanneer in individuele situaties het gebruik van fluoride noodzakelijk is kan dit het best met een tandarts worden overlegd. Regelmatig poetsen met Kindertandpasta beschermt op een natuurlijke manier het melkgebit.

Gebruik

Als je kindje nog heel jong is, kan hij nog niet zelf zijn mond spoelen. Dat kan een kind ongeveer vanaf tweeënhalf of drie jaar, dan is het tijd een tandpasta te gebruiken. Een hele ‘streep’ tandpasta op je tandenborstel is daarbij niet nodig, een ‘doperwt’ is voldoende. Het maakt bij de Kindertandpasta niet uit hoeveel kinderen ervan doorslikken, door de natuurlijke samenstelling heeft dit geen ongewenste neveneffecten.

Voor wie speciaal

Voor kinderen vanaf ongeveer tweeënhalf jaar om dagelijks hun tanden mee te poetsen.

Meer info op de website van Weleda.

INCI: Glycerin, Water (Aqua), Silica, Algin, Calendula Officinalis Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Esculin, Flavor (Aroma)***, Limonene***. *** etherische olie
natuurlijke, ecologische Kindertandpasta, Weleda, NaTrue keurmerk, bdih, calendula, kindertandpasta, mondflora, natuurcosmetica, natuurlijke tandpasta, zonder fluoride, 4001638081863

Anderen keken ook naar deze producten

Fabrikanten