• 100010689 Artikel nummer:
Bellenblaas van Sonett, 12x 45 ml.
Merk
Sonett
Keurmerk
BIO
Land
Nederland
Inhoud
45 ml
Minimumafname
12
Adviesprijs per stuk
€ 1,82 (excl. 21% BTW)
€ 2,20
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 21,82 (excl. 21% BTW)
€ 26,40
( incl. 21% BTW)
Korting
13%
Aanbieding
€ 18,93 (excl. 21% BTW)
€ 22,90
( incl. 21% BTW) 

Ecologisch Bellenblaas van Sonett

12x 45 ml

Eco-keurmerk

Sonett is al sinds 1977 producent van ecologische was- en reinigingsmiddelen en werkt volgens een antroposofische visie. Dat uit zich bijvoorbeeld in de keuze van de grondstoffen (waar mogelijk biologisch), de manier van energie-opwekking en het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Sonett is een zelfstandig bedrijf en heeft als uitgangspunt om middelen voor wassen en reinigen te maken, die het water respecteren als drager van het leven.

Bio Bubbles van Sonett

Bijna elk kind (en misschien ook wel elke volwassene!) wordt blij van bellen blazen. Grote, trage bellen of een reeks kleine snelle belletjes. Sommige mensen kunnen zelfs een bel in een bel vangen!

Bellen blazen wordt nu nog leuker met Sonett, want niet alleen de inhoud van deze bellenblaas is duurzaam, ook de verpakking is schoon! Het flesje wordt namelijk gemaakt van polywood, een polyethyleen met gemalen stukjes houtvezel waardoor er meer dan 20% aardolie wordt bespaard.

schoon blazen met Sonett
schoon blazen met Sonett

Ook speciaal voor kinderen is het calendula kinderschuimzeep, een mild reinigende zeep voor gevoelige kinderhuid. Als je op het pompje drukt, komt er direct een heerlijk zoet-fruitig geurend schuim uit, waardoor handen wassen een feestje is. De zeep is ook nog heel zuinig in het gebruik.

center

INCI: Aqua, Glycerine*, Alkylpolyglucoside, Alcohol*, Xanthan gum, Shellac, Micro Silver.

* Van biologische herkomst
Met HOOFDLETTERS weergegeven ingrediënten zijn allergenen.
natuurlijk bellenblaas, sonett, ecologisch bellenblaas, extra voordelig, goedkoop, eco keurmerk, natuurlijk kinderspeelgoed

Fabrikanten