• 400083487 Artikel nummer:
Handzeep 7 kruiden Navul van Sonett, 1x 1 L
Merk
Sonett
Keurmerk
Onbekend
Land
Duitsland
Inhoud
1 l
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 10,74 (excl. 21% BTW)
€ 12,99
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 10,74 (excl. 21% BTW)
€ 12,99
( incl. 21% BTW)
Korting
4%
Aanbieding
€ 10,33 (excl. 21% BTW)
€ 12,50
( incl. 21% BTW) 

Ecologisch Handzeep 7 Kruiden Navul van Sonett

1 x 1 liter

Eco-keurmerk

Sonett is al sinds 1977 producent van ecologische was- en reinigingsmiddelen en werkt volgens een antroposofische visie. Dat uit zich bijvoorbeeld in de keuze van de grondstoffen (waar mogelijk biologisch), de manier van energie-opwekking en het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Sonett is een zelfstandig bedrijf en heeft als uitgangspunt om middelen voor wassen en reinigen te maken, die het water respecteren als drager van het leven.

Maximaal biologisch afbreekbaar.Uit plantaardige oliën en etherische oliën voor 100 % uit gecontroleerd biologische teelt. Op de warme, rotsige berghellingen van het kustgebergte in Portugal groeien de bijna manshoge, naaldachtige rozemarijnstruiken. Om de drie jaar worden ze gesnoeid en wordt met behulp van waterdamp de vurige, kruidige rozemarijnolie gewonnen die in de handzeep rozemarijn van Sonett wordt gebruikt.
Rozemarijn is een sterke geneeskrachtige plant, die de doorbloeding bevordert, de organen verwarmt en tegen uitputting en overwerktheid helpt. De levensvreugde en het concentratievermogen worden versterkt.
De handzeep rozemarijn van Sonett maakt wakker en opgewekt en is een uitstekende “goedemorgenzeep” voor handen en het hele lichaam.



Meer info op site Sonett

Zeep uit olijfolie*; zeep uit kokosolie*; suikertenside; plantaardige alcohol (ethanol); plantaardige glycerine*; citraat; gewerveld water * = Biologisch
Sonett, handzeep, Handzeep 7 kruiden, ecologische handzeep, natuurlijke handzeep, vloeibare handzeep navul, handzeep navul, 4007547205505, extra voordelig, aanbieding, staffel, per stuk

Fabrikanten