Groothandelskorting op producten, geen verzendkosten vanaf € 225 in Nederland en vanaf € 400 in België.

Wij bieden een assortiment met groothandelskorting. Grotere bestellingen lonen altijd meer omdat de verzendbijdrage dan verhoudingsgewijs afneemt. We leveren zonder bezorgkosten in Nederland vanaf een orderbedrag van € 225.

De webwinkel houdt het gewicht bij van de producten die in uw winkelwagen liggen. Daarbij wordt rekening gehouden met het gewicht van de omverpakking. Voor pakketjes tot 250 gram die door de brievenbus passen gelden lagere tarieven. Voor wenskaarten geldt dat bijvoorbeeld.

Voor bestelbedragen lager dan € 225 geldt de volgende tabel:
Gewicht en verzendbijdrage pakketten Nederland inclusief btw
tot 10 kg 5,90
tot 30 kg  8,90
tot 60 kg 14,90
meer dan 60 kg  19,90

Voordat u akkoord gaat met de bestelling ziet u hoe hoog uw verzendbijdrage is.

Leveringstermijn en verzendkosten
Verzending gebeurt in principe nadat uw betaling ontvangen is, doorgaans gaat uw bestelling in 1 tot 4 werkdagen op weg naar het bezorgadres.
Over de geplande verzenddag wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd. We houden waar mogelijk rekening met specifieke wensen, wanneer deze zijn aangegeven in een opmerkingenveld.

Biovoordeel biedt zijn klanten de voordelen van grootinkoop. Vier maal per week worden we beleverd, daarmee zijn onze houdbaarheidstermijnen zo maximaal mogelijk. Profiteer mee van groothandelskortingen.

Pakketbezorging in Nederland
We verzenden met PostNL, die van maandag tot en met zaterdag bezorgt.

Regionale bezorging
Biovoordeel is gevestigd in Baflo (Groningen) en kan bestellingen ook zelf bezorgen in delen van Groningen, Friesland en Drenthe. 

Groter assortiment: breukgevoelige producten en vers
Biovoordeel biedt zijn lokale klanten een groter assortiment; een deel van het assortiment is te gevoelig voor breuk bij transport met pakketten maar kan wel zonder problemen met onze bestelwagen bezorgd worden. Lokale klanten kunnen aanvullend kiezen voor vers-levering. Van koelverse zuivel, kaas en kaasvervangers tot eieren, vis en vlees, aardappelen, groenten en fruit, tuingrond en potgrond.

Het is het eenvoudigst te bellen 06-12814600 om te informeren naar de actuele versprijzen en af te stemmen over het levermoment. 

Palletbezorging in Nederland en België 
Dit is zowel mogelijk voor particulieren als bedrijven. We bespreken tevoren de dag van bezorging. Bezorging gebeurt in principe overdag en aflevering is op begane grond. 

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via internet recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na aflevering van het product. Dit recht van retour geldt niet voor producten met een beperkte houdbaarheid. Na overleg mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, mits het product ongeschonden en ongebruikt is. Hierbij dient de klant zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. Wij raden u aan ons tevoren te informeren.

Omdat de verzending altijd voor rekening en risico van de klant geschiedt, dient het pakket deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn. Onvoldoende gefrankeerde post wordt door ons geweigerd.

Wanneer de teruggezonden goederen compleet, ongeschonden en ongebruikt zijn, storten wij het door u betaalde aankoopbedrag binnen enkele werkdagen terug op uw rekening. 
 

 

 

Fabrikanten