• 400081865 Artikel nummer:
Mineral face cream day & night van Sea Line, 1x 75ml
Merk
Sea line
Keurmerk
BDIH
Land
Nederland
Inhoud
75 ml
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 19,79 (excl. 21% BTW)
€ 23,95
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 19,79 (excl. 21% BTW)
€ 23,95
( incl. 21% BTW)
Korting
17%
Aanbieding
€ 16,45 (excl. 21% BTW)
€ 19,90
( incl. 21% BTW) 

Mineral Face Cream Day & Night van Sea Line

1x 75ml

BDIH-keurmerk

Deze zeer rijke crème met o.a. avocado- jojoba-, macadamia- en teunisbloemolie enerzijds en krachtige plantenextracten en omega’s anderzijds beschermt, voedt en hydrateert de veeleisende, de meest droge, gevoelige huid en de schilferhuid. Brengt te snelle celdeling in balans en beschermt tegen uva stralen. Het helpt de huid te helen en te herstellen en neemt een trekkerig en jeukerig gevoel weg. Voor een soepele, zachte en gezonde huid die in balans is.

Sea·line Dead Sea Treatment is de énige 100% natuurzuivere huidverzorgingslijn op basis van Dode Zeezout. Alle producten zijn onderscheiden met het BDIH keurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica en zijn gecertificeerd door EcoControl en zijn geschikt voor zowel de vrouwelijke als de mannelijke huid.

Sea·line Dead Sea Treatment dankt zijn verbluffende werking aan de mineralen en de modder van de Dode Zee gecombineerd met essentiële, plantaardige oliën en specifieke kruidenextracten van zoveel mogelijk biologische teelt. Waardevolle actieve stoffen, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken.

Sea·line omvat een compacte lijn dagelijkse verzorgings- en therapeutische producten voor de huid die extra aandacht nodig heeft zoals de droge huid, de geïrriteerde huid, de acné huid, voor de hoofdhuid en roos, de schilfer- en schubbenhuid met diverse kuurmogelijkheden om de huid intensief te behandelen.

Gebruiksaanwijzing
De crème ’s morgens en/of ’s avonds na reiniging aanbrengen en inkloppen (niet inmasseren).

Zie voor meer informatie de website van Sea Line


Fabrikanten