• 400081860 Artikel nummer:
Mineral bio body butter van Sea Line, 1x 225ml
Merk
Sea line
Keurmerk
BDIH
Land
Nederland
Inhoud
225 ml
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 23,10 (excl. 21% BTW)
€ 27,95
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 23,10 (excl. 21% BTW)
€ 27,95
( incl. 21% BTW)
Korting
15%
Aanbieding
€ 19,75 (excl. 21% BTW)
€ 23,90
( incl. 21% BTW) 

Mineral Bio Body Butter van Sea Line

1x 225ml

BDIH-keurmerk

De combinatie van o.a. Dode Zee mineralen, omega 3-6-9, vitaminen, zuivere huidoliën en heilzame kruiden zorgt voor een intens vochtrijke, comfortabel aanvoelende huid. Bovendien zorgt het voor een gezonde huidstofwisseling, houdt zomerbruin langer vast, voorkomt vervellen en huidveroudering. Schilfertjes en een trekkerig gevoel op armen en benen verdwijnen. Deze fluweelzachte bodycrème maakt zelfs de meest droge en vochtarme huid zacht en soepel.

Sea·line Dead Sea Treatment is de énige 100% natuurzuivere huidverzorgingslijn op basis van Dode Zeezout. Alle producten zijn onderscheiden met het BDIH keurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica en zijn gecertificeerd door EcoControl en zijn geschikt voor zowel de vrouwelijke als de mannelijke huid.

Sea·line Dead Sea Treatment dankt zijn verbluffende werking aan de mineralen en de modder van de Dode Zee gecombineerd met essentiële, plantaardige oliën en specifieke kruidenextracten van zoveel mogelijk biologische teelt. Waardevolle actieve stoffen, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken.

Sea·line omvat een compacte lijn dagelijkse verzorgings- en therapeutische producten voor de huid die extra aandacht nodig heeft zoals de droge huid, de geïrriteerde huid, de acné huid, voor de hoofdhuid en roos, de schilfer- en schubbenhuid met diverse kuurmogelijkheden om de huid intensief te behandelen.

Gebruiksaanwijzing
Na ieder bad of douche, na een zonnebad of wanneer ook gewenst de Mineral Bio Body Butter over de huid verdelen.

Zie voor meer informatie de website van Sea Line


Fabrikanten