• 400081864 Artikel nummer:
Dode zeezout van Sea Line, 1x 1kilo.
Merk
Sea line
Keurmerk
Onbekend
Land
Israël
Inhoud
1 kg
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 8,22 (excl. 21% BTW)
€ 9,95
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 8,22 (excl. 21% BTW)
€ 9,95
( incl. 21% BTW)
Korting
15%
Aanbieding
€ 7,02 (excl. 21% BTW)
€ 8,50
( incl. 21% BTW) 

Dode Zeezoutvan Sea Line

1x 1 kilo

Opgelost in lauwwarm water als ligbad óf voetenbad, zuivert dit gecertificeerde Dode Zeezout het lichaam van binnen én van buiten. Het stimuleert de huidstofwisseling, de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen en maakt de huid schoon, gezond en kalm. Stijve spieren en gewrichten worden weer soepel en het ontspant heerlijk bij stress of na lichamelijke inspanning.

Opgehoopte afvalstoffen, onzuiverheden, huidschilfers en een vermoeid gevoel worden samen met het badwater weggespoeld!

De balans herstellen
Door te kijken naar wat je eet en drinkt en door een Dode Zeezoutbad aan je levensstijl toe te voegen zul je snel zowel fysiek als mentaal de voordelen zien en voelen. Verlaging van het toxische niveau in je body leidt absoluut tot en mooie, heldere huid, gezond haar, sterke nagels en een verhoogd energieniveau.

Voetenbad
Heb je niet veel tijd en wil je toch even detoxen, neem dan 10 minuutjes een voetenbad, je zult je herboren voelen. Maak het ritueel compleet en verwen je voeten met de intensieve vochtboost Mineral Bio Body Butter.

Sea·line Dead Sea Treatment is de énige 100% natuurzuivere huidverzorgingslijn op basis van Dode Zeezout. Alle producten zijn onderscheiden met het BDIH keurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica en zijn gecertificeerd door EcoControl en zijn geschikt voor zowel de vrouwelijke als de mannelijke huid.

Sea·line Dead Sea Treatment dankt zijn verbluffende werking aan de mineralen en de modder van de Dode Zee gecombineerd met essentiële, plantaardige oliën en specifieke kruidenextracten van zoveel mogelijk biologische teelt. Waardevolle actieve stoffen, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken

Sea·line omvat een compacte lijn dagelijkse verzorgings- en therapeutische producten voor de huid die extra aandacht nodig heeft zoals de droge huid, de geïrriteerde huid, de acné huid, voor de hoofdhuid en roos, de schilfer- en schubbenhuid met diverse kuurmogelijkheden om de huid intensief te behandelen.

Gebruiksaanwijzing
Uitsluitend voor uitwendig gebruik.
Voor het lichaam: een oplossing van 8 eetl. zout in warm badwater (± 38°C)
Voor de hoofdhuid: een oplossing van 3 eetl. zout in bakje warm water ( ± 38°C)
Voor een voetenbad: een oplossing van 5 eetl. zout in voetenbad met warm water (± 38°C)

Voor een optimaal resultaat is het aan te raden na ieder bad de huid te behandelen met Sea·line Mineral Face & Body treatment of Sea·line Mineral Bio Body Butter. Na een voetenbad Sea·line Mineral Bio Body Butter of Earth·line Voetcrème.

Maris Sal
dode zee zout, Sea Line, sealine, sea.line, bdih keurmerk, 8713969000005, aanbieding, extra voordelig, te koop, kopen

Fabrikanten