Retour/Afkoelingsperiode

Retour sturen binnen 10 werkdagen 
In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via internet recht op een afkoelingsperiode van 10 werkdagen na aflevering van het product. Dit geldt niet voor (verse) producten die aan bederf onderhevig zijn. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, mits het product ongeschonden en ongebruikt is. Hierbij dient de klant zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. Wij raden u aan ons tevoren te informeren.

Omdat de verzending altijd voor rekening en risico van de klant geschiedt, dient het pakket deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn. Onvoldoende gefrankeerde post wordt door ons geweigerd.

Wanneer de teruggezonden goederen compleet, ongeschonden en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag binnen enkele werkdagen terug op uw rekening. Voeg voor een snelle afwikkeling dan ook altijd een kopie van de aankoopfactuur toe met de vermelding van uw bank- of girorekeningnummer.  
 

Voor meer informatie over uw rechten als consument, zie http://www.consuwijzer.nl/shopscan/

Fabrikanten