Over ons

Biovoordeel is in 2006 opgericht door Ben de Vries van Bed & Broodje De Kastanje in Ezinge. Zijn gasten verraste hij graag met biologisch lekkers uit eigen tuin en omgeving. Het enthousiasme van de vakantievierders over de biologische catering kreeg een succesvol vervolg in webwinkel Biovoordeel.

Asha van Biovoordeel


In 2014 wordt Asha Berkelaar mede eigenaar van Biovoordeel. Al jaren hebben hij en zijn partner een biologische tuin, waarin met veel plezier groenten, fruit, kruiden en bloemen worden gekweekt. Daarnaast bakt hij zijn eigen zuurdesembrood. Asha is de motor achter de voortdurende uitbreiding van het assortiment en de gedetailleerde informatie over herkomst, inhoud en allergenen in de producten.
                                                            
Het uitgangspunt van Biovoordeel is duurzaam leven betaalbaar maken. Grootverpakkingen en colli's met het voordeel van grootinkoop voor de klant en zo voordeliger per stuk. Klantgerichtheid en service worden bij Biovoordeel heel belangrijk gevonden, zoals ook feedback van klanten.
                                                            
In 2015 verhuist Biovoordeel naar Baflo waar gewerkt kan worden in een mooi ruim magazijn met kantoor.

Ben kiest in juni 2017 voor een nieuwe uitdaging bij Coöperatie De Nieuwe Band en zet Asha Biovoordeel voort met ondersteuning van zijn partner Judith Goudbeek.

Fabrikanten