• 100011845 Artikel nummer:
Visiodoron malva oogdruppels ampullen van Weleda, 1x 10stk
Merk
Weleda
Keurmerk
NaTrue
Land
Duitsland
Inhoud
10 stk
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 10,74 (excl. 21% BTW)
€ 12,99
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 10,74 (excl. 21% BTW)
€ 12,99
( incl. 21% BTW)
Korting
24%
Aanbieding
€ 8,18 (excl. 21% BTW)
€ 9,90
( incl. 21% BTW) 

Visiodoron Malva Oogdruppels Ampullen van Weleda

1x 10 stuks

Bij droge, geïrriteerde ogen
– Bevochtigt, kalmeert en verfrist droge en geïrriteerde ogen
– Stabiliseert de traanfilm
– Geschikt voor dragers van contactlenzen


de natuurlijke oplossing bij droge, geïrriteerde ogen

Steeds meer mensen hebben last van droge of geïrriteerde ogen. Deze aandoening is het gevolg van een irritatie van het oogoppervlak, die in de meeste gevallen te wijten is aan milieu- en omgevingsfactoren, het gebruik van medicijnen, contactlenzen, ouderdom of ziekte.

Voor wie last heeft van droge, geïrriteerde ogen. Dit 100% natuurlijke product staat garant voor een snelle en langdurige bevochtiging van het oog en geeft een kalmerend en verfrissend gevoel.

De formule van Visiodoron Malva Oogdruppels bestaat uit een unieke combinatie van biologisch malva-extract en plantaardig hyaluronzuur. Beide bestanddelen werken in op een andere laag van de traanfilm, waardoor ze elkaars werking versterken en zorgen voor een optimaal resultaat. Zo beschermt malva-extract de mucinelaag van de traanfilm en heeft het een bevochtigende en kalmerende invloed. Hyaluronzuur (0,15%) herstelt en stabiliseert de traanfilm, verhoogt de viscositeit ervan en zorgt voor langdurige hydratatie.


Gebruik:

– Visiodoron Malva® Oogdruppels is een volledig natuurlijk medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

– Bevat geen synthetische conserveringsmiddelen en wordt hierdoor zeer goed verdragen en kan langdurig gebruikt worden.

– De inhoud van de ampul is voldoende voor eenmalige toepassing. Eventuele restanten niet meer gebruiken omdat het product geen conserveringsmiddelen bevat. Contact tussen de ampul en het oog vermijden.

– Na gebruik kan tijdelijk het gezichtsvermogen enigszins troebel zijn. In dat geval niet autorijden of machines bedienen totdat de scherpte weer normaal is.

– Als u HydroGel contactlenzen draagt adviseren wij u de lenzen voor het gebruik van VisiodoronMalva® Oogdruppels uit te doen en ca. 10 minuten na het druppelen weer in te zetten.


Hoe te gebruiken?

Indien nodig: 1 à 2 druppels in elk oog druppelen. De ampul openen door vlak voor het gebruik het platte dopje eraf te draaien. Door licht in de ampul te knijpen een of twee druppels in het oog brengen.

Meer info op de website van Weleda.

0,15% natriumhyaluronaat, 0,5% extract van malva-bloemen (malva sylvestris l.), citraatbuffer, natriumchloride en water voor injectiedoeleinden.
Visiodoron malva oogdruppels ampullen, Ogentroost, oogdruppel-ampullen, weleda, vermoeide ogen, oogirritatie, droge ogen, oogirritatie, 4001638065269, staffel, per stuk, aanbieding, extra voordelig

Fabrikanten