Biologische Wakame instant van TerraSana
12 x 50 g
BIO-keurmerk
Wakame is een donkergroene, iets gladde zeewier met een heerlijke umamismaak. Het wordt het meest gebruikt in salades en soepen.
Deze biologisch gecertificeerde wakame groeit in Ise-Shima in Japan. Wakame is een donkergroene, iets gladde zeewier die heerlijk smaakt bij zure en koolachtige groenten, zoals gepekelde komkommer en wortel. Daarnaast wordt wakame in Japan veel gebruikt om salades en soepen mee op te vullen. Wakame wordt geënt op touwnetten in het beschermde Ise-Shima gebied in Japan en later met de hand geoogst. Deze zeewier is volledig biologisch gecertificeerd.
Zo gebruik je hetBreek de strips in kleine stukjes. Spoel voor gebruik goed af en laat 5 minuten weken in koud water. Gooi het weekwater weg. Laat een minuutje meekoken in soep of gebruik geweekt in salades.
Zo bewaar je hetBewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).