De mensen achter Biovoordeel

 

Asha van Biovoordeel

Biovoordeel is in 2006 ontstaan in Bed & Broodje De Kastanje in Ezinge, in 2014 word ik  mede eigenaar van Biovoordeel en in 2015 verhuizen we Biovoordeel naar Baflo waar we kunnen werken in een mooi ruim magazijn met kantoor. 

In juni 2017 ga ik alleen verder met Biovoordeel en vanaf 2019 werk ik samen met mijn partner Judith Goudbeek. Al jaren hebben wij een biologische tuin, waarin we met veel plezier groenten, fruit, kruiden en bloemen kweken en ik bak mijn eigen zuurdesembrood. 
Biologisch en duurzaam zijn voor ons erg belangrijk.

Het uitgangspunt van Biovoordeel is duurzaam leven betaalbaar maken. Grootverpakking en colli met het voordeel van grootinkoop en zo voordeliger voor de klant. 

Voor het inpakken gebruiken we hergebruikte kartonnen dozen en papieren tape, voor het opvullen opvulchips van zetmeel, karton, dik opfrommelpaper en soms gebruiken we nog met lucht gevulde kussentjes als we erg veel kwetsbaar glas moeten verzenden 
maar als de voorraad op is stoppen we daarmee omdat we dit in deze tijd niet meer willen gebruiken.

Klantgerichtheid en service vinden Judith en ik heel belangrijk en omdat we zelf ook een hekel hebben aan al die ongevraagde email gebruiken we uw emailadres  alléén voor uw bestelling en verder nergens voor, uw telefoonnummer mag u opgeven maar alleen als u dat zelf wilt. 
Op sociale media zult u ons niet vinden dat is niet ons 'ding', de weinge vrije tijd die we overhouden naast ons werk voor Biovoordeel besteden we liever aan lezen, onze tuin en natuurlijk aan onze zoon die nog studeert.


Ik wens u veel winkelplezier!

Asha Berkelaar 

Fabrikanten