• 400083147 Artikel nummer:
Happy aging cream van Martina Gebhart, 1x 50 ml
Merk
Martina Gebhardt
Keurmerk
Demeter
Land
Duitsland
Inhoud
50 ml
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 20,49 (excl. 21% BTW)
€ 24,79
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 20,49 (excl. 21% BTW)
€ 24,79
( incl. 21% BTW)
Korting
12%
Aanbieding
€ 18,10 (excl. 21% BTW)
€ 21,90
( incl. 21% BTW) 

Biologische Happy Aging Cream van Martina Gebhardt

1x 50 ml

Demeter-keurmerk

Een vitamine-rijke dagelijks zorgproduct voor een volwassen huid van mensen boven de 40 jaar oud. Beschermt de huid tegen de omgeving en herstelt het natuurlijke evenwicht.

De Happy Aging line van Martina Gebhardt is niet zozeer bedoeld om ouderdom te bevechten, maar om het ouder worden van de huid te accepteren en het gezond te laten verlopen, zodat deze gezond en mooi blijft.

Alle producten van Martina Gebhardt worden zorgvuldig samengesteld zodat ze de natuurlijke functies van de huid en het lichaam ondersteunen en versterken, met behulp van onder andere plantaardige oliën en kruidenextracten.

Land van herkomst: Duitsland

Zie voor meer informatie de website van Martina Gebhardt.

Water (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil**, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Lanolin, Cera Flava** (Beeswax**), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Theobroma Cacao (Cocoa) Butter**, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Punica Granatum (Pomegranate) Oil*, Hippophae Rhamnoides*, Daucus Carota (Carrot) Oil**, Uncaria Tomentosa (Cats claw) Extract, Nymphaea Alba (Water lily) Extract, Rosa Damascena Flower Water**, Tocopherol, Spagyrische Essenz von Uncaria Tomentosa Root, Aurum, Argentum, Sulfat, Aroma*, Citral, Benzylsalicylat, Geraniol, Farnesol, Linalool, Benzylbenzoat, Limonene, * = Biologisch, **= Demeter

Het Demeter keurmerk: Wat houdt dat in?

Demeter is de godin van de vruchtbaarheid. Haar naam is niet voor niets verkozen tot keurmerk van producten uit de biodynamische landbouw.
Bodemvruchtbaarheid en versterking van de natuurlijke groei staan centraal in de bd-landbouw. Net als in de biologische landbouw wordt geen gebruik gemaakt van chemisch-synthetische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Maar Demeter-boeren gaan verder: 100% biologisch. Er wordt gebruik gemaakt van vercomposteerde biologische mest, biologisch stro en biodynamisch veevoer van eigen bedrijf.
Demeter-boeren gaan ook op andere terreinen een stap verder: 100% dynamisch.

De bodem

De bodem kun je zien als een levend organisme. Demeter-boeren bemesten dan ook om de bodem te voeden. Dat gebeurt onder meer met gecomposteerde mest. Deze mest wordt opgenomen door het bodemleven. Langzaam komen dan voedingsstoffen vrij voor de planten. Verse mest wordt direct door de planten opgenomen.

Daarnaast werken Demeter-boeren met een ruime vruchtwisseling. Dit betekent dat een gewas maar eens in de vijf tot zeven jaar op hetzelfde stuk grond mag worden verbouwd. Op Demeter-bedrijven zie je daarom meestal een ruime diversiteit aan gewassen. Zo neemt de vitaliteit en weerbaarheid van planten toe en de kans op ziekten en plagen af.
Demeter-producten krijgen de tijd om te groeien en om af te rijpen. In de bd-landbouw wordt met speciale preparaten gewerkt om de levenskracht van de producten te ondersteunen.

Planten en dieren

Voor Demeter-boeren hebben planten en dieren allemaal hun eigen karakter. Dit karakter wordt behouden of zelfs versterkt. Koeien houden hun horens. Kippen houden hun snavels. En er wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van zaadvaste rassen. Dit zijn planten die zich door eigen zaadproductie kunnen voortplanten. Evenwichtige planten die volwassen kunnen worden. Dat geeft voeding met karakter. Vol met levenskracht.

De mens

Ook alle boeren zijn verschillend. Iedere boer gaat zijn eigen ontwikkelingsweg. En die heeft een wisselwerking met de bedrijfsvoering. Bd-boeren kunnen daarbij worden ondersteund door een coach in het project BD-Beroepsontwikkeling van de BD-Vereniging.

Biologische happy aging cream, martina gebhardt, natuurcosmetica, gezichtsverzorging, gezichtscrème, huidverzorging, huidcrème, biologisch, persoonlijke verzorging, staffel, per stuk, demeter, natuurlijke, ecologische, ecologisch, dierproefvrij

Fabrikanten