• 100005873 Artikel nummer:
Hydraterende crème voor de man van Weleda, 1x 30g
Merk
Weleda
Keurmerk
NaTrue
Land
Duitsland
Inhoud
30 g
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 12,39 (excl. 21% BTW)
€ 14,99
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 12,39 (excl. 21% BTW)
€ 14,99
( incl. 21% BTW)
Korting
21%
Aanbieding
€ 9,83 (excl. 21% BTW)
€ 11,90
( incl. 21% BTW) 

Hydraterende Crème voor de Man van Weleda

30 gr

NaTrue-Keurmerk


Om direct na het scheren te gebruiken, of gedurende de dag. Voor alle huidtypes.

Als man wil je je goed voelen en daar hoort een goede verzorging van je huid bij. De mannenhuid is van nature dikker en vetter dan de vrouwenhuid en verliest daardoor snel aan vochtigheid. Vooral na het scheren kan je huid trekkerig of soms branderig aanvoelen. Weleda heeft daarom een speciale intensief verzorgende gezichtscrème ontwikkeld.

Werking
Hydraterende Crème voor de Man is een lichte en makkelijk op te brengen crème die fris ruikt. Biologische sesam- en jojobaolie voeden en hydrateren de huid. Extract uit heemstwortel maakt je huid zacht en soepel. Carnauba- en bijenwas zorgen voor een dun, ademend laagje op de huid en beschermen haar zo voor invloeden van buitenaf. De crème trekt snel in en is niet vet. Ideaal voor dagelijks gebruik en geschikt als dag- en nachtcrème.

Gebruik
Na het reinigen en eventueel scheren van de huid de crème aanbrengen en zacht op de huid inmasseren. Ook zeer geschikt als aanvulling op de After Shave Balsem. Breng de Hydraterende Crème voor de Man aan op gezicht en hals en zacht inmasseren. Besteed daarbij extra aandacht aan de gedeeltes van het gezicht die droog aanvoelen.

Voor wie speciaal?
De Hydraterende Crème voor de Man is speciaal bedoeld voor mannen die behoefte hebben aan extra verzorging van hun gezichtshuid. Direct na het scheren of gedurende de dag. De crème is geschikt voor alle huidtypes en zoveel ’s ochtends als ’s avonds te gebruiken.


Meer info op de website van Weleda.

INCI: Water (Aqua), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Alcohol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate, Glycerin, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Beeswax, Magnesium Aluminum Silicate, Althaea Officinalis Root Extract, Xanthan Gum, Beeswax (Cera Flava), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Sodium Beeswax, Chondrus Crispus (Carrageenan), Fragrance (Parfum)***, Limonene***, Linalool***, Benzyl Benzoate***, Geraniol***, Citral***, Coumarine***, Farnesol***.
Hydraterende Crème Man, Weleda, aftershave-creme, bdih, hydraterende gezichtscreme, mannencosmetica, natuurcosmetica, natuurlijke verzorgende gezichtscreme, natrue keurmerk, 4001638086561

Fabrikanten