Biologische Fenegriek Kaas 50+ van Terschellinger1 x ± 5,5 kgBio-keurmerkTerschelling is een van de eilanden die het kostbare waddengebied omzomen. Het toepassen van biologische landbouw en veeteelt is van groot belang om in dit natuurgebied de balans niet te verstoren. Drie biologische Terschellinger veehouders leveren melk aan kaasmakerij `De Terschellinger`. De gevarieerde flora in hun weidegebied en het gebruik van alleen eigen ruwvoer zorgt voor een bijzondere melk, die garant staat voor de typische zachte smaak van Terschellinger kaas. Kaas met een goed gevoel
Deze kaas wordt gemaakt door kaasmakerij `De Terschellinger` . Een biologisch kaasfabriekje gesitueerd in Oosterend, het meest Oostelijke dorpje van Terschelling. Hier wordt door Jan-Willem Zeilstra op een ambachtelijke manier verschillende soorten Terschellinger kaas gemaakt.Zo´n 100.000 kg Terschellinger kaas vindt jaarlijks zijn weg naar huisverkoop, Terschellinger winkels en restaurants en verschillende natuurwinkels in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg.
Onze ronde biologische kaas is geprijsd op basis van een gemiddeld gewicht. Naarmate een kaas langer ligt, vermindert het gewicht en versterkt de smaak.
Wanneer het werkelijk gewicht sterk afwijkt, nemen wij voor verzending contact met u op.