Biologische Ume su van Clearspring
6 x 150 ml
BIO-keurmerk
Ume Su is een traditionele Japanse smaakmaker, die naar verluidt stamt uit de Edo-periode in de 17e eeuw. Het wordt wereldwijd steeds populairder vanwege zijn zeer unieke smaakprofiel. De azijnachtige scherpte voegt een rijke smaak toe aan een breed scala aan gerechten, waaronder salades, dipsauzen, groenten, dressings, voor beitsen en zelfs als geheim ingrediënt in cocktails.
Geproduceerd door het zorgvuldig inleggen van Umeboshi-pruimen met rode Perilla-bladerenGemaakt door onze familieproducent van de 4e generatieAuthentiek Japans – geteeld op een bergboerderij in de Japanse prefectuur WakayamaDe Umeboshi-bomen van onze producent zijn niet geënt - sommige zijn zelfs meer dan 70 jaar oudDe nieuwe umeboshi-bomen van de boerderij worden gekweekt uit de allerbeste ume-pruimen van de boerderij en worden gedurende ten minste 5 jaar niet geoogstDuurzaam, natuurlijk en biologisch geteeld, zonder gebruik van meststoffenVeganistisch en niet-GMO