Biologische Rice miso 25% minder zout van Lima
6 x 300 g
BIO-keurmerk
De Rice Miso 25% less Salt wordt gemaakt op basis van sojabonen en rijst en heeft een fermentatietijd van minimum 6 maanden. Deze miso bevat 25% minder zout in vergelijking met andere miso?s op de markt en heeft minimum 6 maanden gefermenteerd. Hij beschikt over alle eigenschappen van een ongepasteuriseerde miso. De Rice Miso 25% less Salt wordt geprezen voor zowel zijn smaak als voor de vele spijsverteringsenzymen.
Gebruik Miso wordt gebruikt om de smaak van veel gerechten te verbeteren en zout toe te voegen, net zoals een bouillonblokje wordt deze gebruikt voor soepen, bouillon en pasta, of om sauzen, groentetaarten, groentes, sladressings, marinades... en natuurlijk de traditionele misosoep te verrijken. Verdun de pasta heel eenvoudig met een kleine hoeveelheid water zodat deze gemakkelijk te gebruiken is. Voor warme gerechten raden we aan om de pasta richting het einde van de kooktijd toe te voegen, zodat zijn unieke eigenschappen behouden blijven.