• 100072062 Artikel nummer:
Make up remover bi-phase van PuroBIO, 1x 1 stk
Merk
PuroBIO
Keurmerk
BIO, NaTrue
Land
Italië
Inhoud
1 stk
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 12,31 (excl. 21% BTW)
€ 14,90
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 12,31 (excl. 21% BTW)
€ 14,90
( incl. 21% BTW)
Korting
20%
Aanbieding
€ 9,83 (excl. 21% BTW)
€ 11,90
( incl. 21% BTW) 

Natuurlijke Make Up Remover Bi-Phase van PuroBIO

1x 1 stk

NaTrue-keurmerk

Tweefasige make-up remover.

Het is een goede gewoonte om de avond voor het slapen gaan alle sporen van make-up en onzuiverheden van je huid te verwijderen. Zo worden de poriën gereinigd en kan de huid ademen en regenereren. Verzorgende crèmes en oliën dringen dieper door in de huid en werken effectiever wanneer deze schoon is.

Deze twee-fase make-up remover reinigt effectief. Door het product te schudden voor gebruik worden de twee componenten gemengd en kun je het vervolgens met een watje op je huid aanbrengen. De remover is onder andere samengesteld uit zonnebloemolie, die make-up en onzuiverheden aantrekt, zodat je ze kunt verwijderen zonder te wrijven. Biologisch appelsap is rijk aan mineralen en vitamines en helpt de huid te regenereren. Dankzij de aanwezigheid van hydraterende suikers, castorolie en plantaardige glycerine heeft de reiniger een sterk hydraterend vermogen. De make-up remover is ook zeer geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid en een neiging naar roodheid en irritatie.

Ingrediënten:
Zie apart tabblad.

Voor meer informatie zie de website van PuroBIO. (Let op: website alleen beschikbaar in het Italiaans!)

INCI: aqua, helianthus annus seed oil*, pyrus malus fruit extract*, coco-caprylate, glycerin, polyglyceryl-4 caprate, saccharum officinarum extract*, betaine, hippophae rhamnoides oil*, ricinus communis seed oil, tocopherol, beta-sitosterol, squalene, sodium benzoate, potassium sorbate, parfum°.

PuroBIO – Make-up voor natuurlijke schoonheid

Na jarenlange ervaring met biologische cosmetica ontstond bij Massimo Bruno en Michele D''onghia de wens om een eigen hoogwaardige, natuurlijke en betaalbare make-uplijn te creëren, puroBIO Cosmetics. Deze nieuwe make-uplijn is ‘made in Italy’, biologisch gecertificeerd, gunstig geprijsd en geschikt voor alle huidtypes, ook wanneer je een gevoelige huid hebt.

De missie van PuroBIO

puroBIO vindt het erg belangrijk dat haar make-upproducten goed zijn voor je huid én voor de natuur. Daarom kiest puroBIO voor hoogwaardige, biologisch gecertificeerde ingrediënten van plantaardige of minerale oorsprong en zijn de meeste producten Vegan. Uiteraard zijn de producten niet op dieren getest. De samenstellingen zijn zo geformuleerd, dat ze het risico op allergieën minimaliseren. Ze zijn vrij van siliconen, paraffine en vaseline, parabenen, synthetische conserveringsmiddelen en zijn daarnaast glutenvrij en nikkelvrij. puroBIO bewijst dat er natuurlijke alternatieve grondstoffen zijn om prachtige make up te maken die je huid gezond houden. Dat is te zien en te voelen. Alle producten zijn dermatologisch getest door onafhankelijke instituten en zijn bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Met de make-up van puroBIO versterk je je natuurlijke schoonheid.

De make-uplijn van puroBIO biedt een uitgebreide selectie van producten voor je huid, ogen en lippen. Je kunt oneindig combineren en diverse producten voor verschillende doeleinden gebruiken. Creëer jouw juiste look voor het juiste moment, van klassiek tot modern, van naturel tot opvallende avondmake-up.

PuroBIO is...

  • Gecertificeerd door Cosmetici Biologici en NaTrue

  • Mineralen en plantaardige ingrediënten

  • Vrij van siliconen

  • Vrij van paraffine

  • Vrij van parabenen

  • Vrij van synthetische conserveringsmiddelen

  • Vrij van gluten

  • Vrij van nikkel

  • Grotendeels veganistisch

Natuurlijke, make up, remover, bi-phase, purobio, makeup, make-up, verwijderaar, tweefasig, natrue keurmerk, gezicht, reiniging, per stuk, staffel, korting, aanbieding, biovoordeel, 8051411360520

Anderen keken ook naar deze producten

Fabrikanten