• 405008966 Artikel nummer:
Bestek Vork zwart CPLA van Biofutura, 1x 1000 stk
Merk
Biofutura
Keurmerk
Onbekend
Land
Inhoud
1000 stk
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 62,21 (excl. 21% BTW)
€ 75,27
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 62,21 (excl. 21% BTW)
€ 75,27
( incl. 21% BTW)
Korting
4%
Aanbieding
€ 59,92 (excl. 21% BTW)
€ 72,50
( incl. 21% BTW) 

CPLA vork zwart van Biofutura

1x 1000 stks

Composteerbare bestek van bioplastic

De vorken zijn bestand tegen temperaturen tot 85 graden. Het materiaal is zeer stevig en breekt niet snel. De vorken hebben door de matzwarte kleur een luxe uitstraling. Combineer deze vorken met het andere zwarte bestek of servetten.

Materiaal
De zwarte vorken zijn gemaakt van het bioplastic CPLA. Dit materiaal is gemaakt op basis van melkzuren uit ma?szetmeel. Door talk toe te voegen kan het materiaal beter tegen warmte. De zwarte kleur is verkregen door het toevoegen van koolstof.

CPLA wordt van suikers en zetmeel uit ma?s gemaakt. Bij de productie van het PLA wordt er dan echter talk toegevoegd.Hierdoor kristalliseert het materiaal en ontstaat er hittebestendig CPLA; Crystallized Poly Lactic Acid. Uiteindelijk bestaat het product uit zo?n 70-80% uit PLA en 20-30% uit talk, waardoor hittebestendig is tot 85 ? en nog steeds 100% composteerbaar.

CPLA wordt voor bioplastic bestek en voor deksels gemaakt maar ook voor de koffiebekers en foodcontainers. CPLA is van nature wit maar er zijn ook zwarte CPLA producten. Zwart CPLA krijgt zijn kleur door de toevoeging van houtskool, zodat de kleur geen negatief effect heeft op de composteerbaarheid van het materiaal.

De vorken hebben een lengte van 16 centimeter en zijn zeer sterk. Het is geschikt voor warme gerechten, voor take away of onderweg.

Geschikt voor gebruik bij warme maaltijden, ideaal voor take away.

Biologisch afbreekbaar cpla

Over Bio Futura

Wij zijn een enthousiast en internationaal team gespecialiseerd in composteerbaar verpakkingsmateriaal en wegwerpservies van 100% hernieuwbare grondstoffen. Al meer dan 10 jaar bieden wij hiermee een duurzaam alternatief voor traditioneel plastic wegwerpservies. Wij adviseren hierbij niet alleen over ons productassortiment, maar ook over het composteren of recyclen hiervan na gebruik en werken mee aan circulaire oplossingen. Dit maakt ons dé specialist als het gaat om duurzame disposables en hun gebruik!

Onze producten

Onze duurzame producten worden allemaal gemaakt van natuurlijke grondstoffen en kunnen, na gebruik, worden gerecycled of gecomposteerd. Ons wegwerpservies en verpakkingen zijn composteerbaar volgens EN-13432. Deze Europese norm garandeert dat onze producten binnen 9-12 weken in een industriële composteerinstallatie volledig zijn afgebroken.

Onze missie

Wij hebben één duidelijke missie: zoveel mogelijk plastic wegwerpservies en verpakkingen uit aardolie vervangen door duurzame alternatieven. Wij kiezen, zonder compromissen te sluiten, alleen voor composteerbare disposables en verpakkingen van hernieuwbare materialen. Zo werken wij samen met onze klanten aan de circulaire economie, verminderen wij de CO2-uitstoot en het plastic afval.

CPLA vork zwart, Biofutura, 8719325075151, aanbieding, voordeel, korting, biowinkel, natuurvoedingswinkel, natuurwinkel, eko, eco, kopen, composteerbaar, bioplastic

Fabrikanten