• 405008970 Artikel nummer:
Bestek Berkenhout van Biofutura, 1x 500 stk
Merk
Biofutura
Keurmerk
FSC
Land
Inhoud
500 stk
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 106,07 (excl. 21% BTW)
€ 128,34
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 106,07 (excl. 21% BTW)
€ 128,34
( incl. 21% BTW)
Korting
3%
Aanbieding
€ 102,89 (excl. 21% BTW)
€ 124,50
( incl. 21% BTW) 

Berkenhout Bestekset van Biofutura

1x 500 stks

FSC Keurmerk

De houten bestekset is een volledige en handige set voor takeaway en evenementen. De bestekset bestaat uit een vork, mes en lepel van berkenhout. Naast het bestek zitten er ook een tandenstoker en een bruine servet in. Het bestek kan een lichte smaak afgeven.

Materiaal.
De houten bestekset is gemaakt van verschillende materialen. De vork, mes, lepel en tandenstoker zijn gemaakt van FSC gecertificeerd berkenhout. Dit berkenhout komt uit duurzaam beheerde bossen, deze krijgen een herstelperiode na het kappen. De servet is gemaakt van gerecycled papier en is chloorvrij gebleekt. Ook het papier om de bestekset en de tandenstoker is vrij van chloor en andere schadelijke chemicaliën.

Het houten bestek heeft een lengte van 16 cm.

Over Bio Futura

Wij zijn een enthousiast en internationaal team gespecialiseerd in composteerbaar verpakkingsmateriaal en wegwerpservies van 100% hernieuwbare grondstoffen. Al meer dan 10 jaar bieden wij hiermee een duurzaam alternatief voor traditioneel plastic wegwerpservies. Wij adviseren hierbij niet alleen over ons productassortiment, maar ook over het composteren of recyclen hiervan na gebruik en werken mee aan circulaire oplossingen. Dit maakt ons dé specialist als het gaat om duurzame disposables en hun gebruik!

Onze producten

Onze duurzame producten worden allemaal gemaakt van natuurlijke grondstoffen en kunnen, na gebruik, worden gerecycled of gecomposteerd. Ons wegwerpservies en verpakkingen zijn composteerbaar volgens EN-13432. Deze Europese norm garandeert dat onze producten binnen 9-12 weken in een industriële composteerinstallatie volledig zijn afgebroken.

Onze missie

Wij hebben één duidelijke missie: zoveel mogelijk plastic wegwerpservies en verpakkingen uit aardolie vervangen door duurzame alternatieven. Wij kiezen, zonder compromissen te sluiten, alleen voor composteerbare disposables en verpakkingen van hernieuwbare materialen. Zo werken wij samen met onze klanten aan de circulaire economie, verminderen wij de CO2-uitstoot en het plastic afval.

Bestekset Berkenhout, fsc keurmerk, Biofutura, 8718868048516, aanbieding, voordeel, korting, biowinkel, natuurvoedingswinkel, natuurwinkel, eko, eco, kopen, composteerbaar, bioplastic

Fabrikanten