• 100012871 Artikel nummer:
Rozemarijn Shampoo voor fijn en dun haar van Urtekram, 1x 250 ml
Merk
Urtekram
Keurmerk
Ecocert
Land
Denemarken
Inhoud
250 ml
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 7,43 (excl. 21% BTW)
€ 8,99
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 7,43 (excl. 21% BTW)
€ 8,99
( incl. 21% BTW)
Korting
17%
Aanbieding
€ 6,20 (excl. 21% BTW)
€ 7,50
( incl. 21% BTW) 

Natuurlijke Rozemarijn Shampoo van Urtekram

1 x 250 ml

Ecocert-keurmerk

Rozemarijn Shampoo. Geschikt voor dun haar.

Rozenmarijn staat bekend om zijn antiseptische werking, diepe reiniging en het vermogen om de bloedcirculatie te verhogen. Deze biologische rozenmarijn shampoo is geeft het haar extra kracht en is dus zeer geschikt voor fijn, dun en breekbaar haar. Daarnaast bestaat de shampoo uit aloë vera en glycerine, die je haar een reinigende en vocht-inbrengende boost geven. Verpakt in een plant-based verpakking gemaakt van suikerriet. De urtekram-flessen worden gemaakt van restproducten uit de suikerindustrie die niet meer bruikbaar zijn voor het maken van suiker. Het restant wordt omgezet tot alcohol. Dit hoofdbestanddeel is het beginpunt van het productieproces suikerriet-`plastic`. Door suikerriet te her-gebruiken i.p.v vanuit olie plastic te maken zorgt ervoor dat de CO2-uitstoot daalt.

Urtekam heeft veel verschillende shampoos. Dit betekent dat iedereen er gemakkelijk één vindt die bij het haartype past. De Urtekam shampoos zijn mild en bevatten geen agressieve tensides. Enkel kruidenextracten, zeepbestanddelen van oliepalmen en plantaardige oliën die het haar schoon en zacht houden.

INCI: water, groente-olie producten, maïssuiker zeep, aloë vera*, glycerine, rozemarijnolie*, parfum (plantextract), zout, polysaccharide, vitamine E.

* Van biologische herkomst
Met HOOFDLETTERS weergegeven ingrediënten zijn allergenen.
Biologische Rosemary shampoo (fijn haar), Urtekram, Ecocert-keurmerk, 5765228837153, aanbieding, voordeel, korting, rosemarijn shampoo, biowinkel, natuurvoedingswinkel, natuurwinkel, eko, eco, kopen, vegan, dierproefvrij, proefdiervrij

Fabrikanten