• 400082257 Artikel nummer:
Vitamine E gezichtsscrub van Earth Line, 1x 100ml
Merk
Earth Line
Keurmerk
BDIH
Land
Nederland
Inhoud
100 ml
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 17,31 (excl. 21% BTW)
€ 20,95
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 17,31 (excl. 21% BTW)
€ 20,95
( incl. 21% BTW)
Korting
17%
Aanbieding
€ 14,46 (excl. 21% BTW)
€ 17,50
( incl. 21% BTW) 

Vitamine E Gezichtsscrub van Earth Line

1x 100ml

BDIH-keurmerk

voor alle huidtypen

Deze soepele peeling/lysing crème verweekt de huid en poetst op milde wijze dode huidcellen en onzuiverheden weg. De fruitenzymen polijsten en verminderen op natuurlijke wijze rimpeltjes en pigmentvlekjes. Actieve componenten verzachten en herstellen de huid, stimuleren de bloedsomloop, houden het vochtgehalte op peil en crèmes worden beter opgenomen en de huid wordt mooiere en egaler bruin. Een dieptereiniging en opkikkertje voor de huid, ook voor de meest gevoelige huid.

Een gezonde 100% natuurzuivere huidverzorgingslijn die zich onderscheidt door middel van het BDIH keurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica en gecertificeerd is door Eco Control. Earth·line huidverzorging combineert de beste ingrediënten van de aarde voor een dagelijkse natuurzuivere huidverzorging.

Earth·line omvat een uitgebreide serie verzorgingsproducten op basis van vitamine E voor het gezicht, het lichaam en het haar voor de jongere en de oudere huid met specials voor een intensieve behandeling van huidveroudering, littekens, huidbeschadigingen en overgevoelige huid.

De samenstelling van alle producten van Earth·line is gebaseerd op pure planten- en kruidenextracten en plantaardige oliën plus waardevolle actieve componenten, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken en is geschikt voor zowel de vrouwelijke als mannelijke huid.

Vitamine E de belangrijkste en meest effectieve huidvitamine

Vitamine E beschermt de huid als actieve antioxidant tegen agressieve moleculen uit de omgeving, zoals luchtvervuiling, schadelijke U.V. stralen en stress.
Het bevordert de doorbloeding van de huid en stimuleert de celstofwisseling, waardoor de huid zich kan herstellen.
Het helpt littekens te vervagen, huidveroudering te vertragen en rimpels te verminderen.
Antioxidanten en natuurlijke UVA bescherming zijn onontbeerlijk om een fris uiterlijk en de elasticiteit van de huid te behouden en huidveroudering te weren.

Gebruiksaanwijzing
De scrubcrème over het gezicht verdelen en met roterende bewegingen voorzichtig inmasseren, eventueel met natte handen. 2 minuten wachten en vervolgens goed afspoelen met water. Earth·line of Sea·line crème aanbrengen.

Wacht na gebruik van de scrubcrème 12 uur met zonnen of gebruik van de zonnebank. Earth·line `Bruin zonder zon` of serum, masker en dag/nachtcrème kunnen direct worden aangebracht.
De vette en/of acnéhuid 2x per week
Andere huidtypen 1x per week
De gevoelige huid 1x per 14 dagen: aanbrengen, licht inmasseren en afspoelen.

Zie voor meer informatie de website van Earth Line

Aqua, Ricinus Communis (castor oil)**, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Prunus Armeniaca (apricot), Glyceryl Stearate, Glycerin (soya), Simmondsia Chinensis (jojoba oil)**, Linseed Acid**, Lanolin Cera, Salix Alba extract (willow bark)**, Cetyl Palmitate, Helianthus Annus (sunflower oil)**, Fragrance ( natural perfume)*, Lactic Acid, Xanthan Gum, Daucus Carota (vitamin A), Tocopherol (vitamin E), Camellia Sinensis extract (green tea), Sodium Cocoyl Glutamate, Dead sea salt, Phytic acid, Leptospermum Scoparium (manuka oil)*, (d-alpha) Tocopherol (vitamin E), Cymbopogon flexuosus ( lemongrass)*, Citrus Nobilis*, Vanilla Planifolia*, Citronellol* Farnesol*, Geraniol*, d-Limonene*, Linalool*. * from natural essential oils ** from controlled organic agriculture
Vitamine E gezichtsscrub, Earth Line, ecologische huidverzorging, natuurlijke gezichtsverzorging, natuurcosmetica, proefdiervrij, dierproefvrij, staffel, per stuk

Anderen keken ook naar deze producten

Fabrikanten