• 400082252 Artikel nummer:
Vitamine E gezichtslotion van Earth Line, 1x 200ml
Merk
Earth Line
Keurmerk
BDIH
Land
Nederland
Inhoud
200 ml
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 18,14 (excl. 21% BTW)
€ 21,95
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 18,14 (excl. 21% BTW)
€ 21,95
( incl. 21% BTW)
Korting
16%
Aanbieding
€ 15,29 (excl. 21% BTW)
€ 18,50
( incl. 21% BTW) 

Vitamine E Gezichtslotion van Earth Line

1x 200ml

BDIH-keurmerk

nareiniging voor alle huidtypen

Deze hydraterende en verzorgende lotion met aloë vera, symphytum, kamille, lavendel, eucalyptus, salvia en marjolein is een verkwikkende manier om de huid ‘s morgens en ‘s avonds na te reinigen. De zachte lotion verwijdert de laatste onzuiverheden, stimuleert de bloedcirculatie, kalmeert, verfrist en heelt de huid en verstevigt de vermoeide en verslapte huid. Voor een schone huid met een aangenaam tintelende frisheid.

Gebruik
Na de huid gereinigd te hebben met Earth·line Bio Gezichtsreiniger, de lotion met een watje aanbrengen op de huid. Daarna Earth·line dag- of nachtcrème aanbrengen.

Earth line vitamine E skin care
Een gezonde 100% natuurzuivere huidverzorgingslijn die zich onderscheidt door middel van het BDIH keurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica en gecertificeerd is door Eco Control. Earth·line huidverzorging combineert de beste ingrediënten van de aarde voor een dagelijkse natuurzuivere huidverzorging.

Earth·line omvat een uitgebreide serie verzorgingsproducten op basis van vitamine E voor het gezicht, het lichaam en het haar voor de jongere en de oudere huid met specials voor een intensieve behandeling van huidveroudering, littekens, huidbeschadigingen en overgevoelige huid.

De samenstelling van alle producten van Earth·line is gebaseerd op pure planten- en kruidenextracten en plantaardige oliën plus waardevolle actieve componenten, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken en is geschikt voor zowel de vrouwelijke als mannelijke huid.

Vitamine E beschermt de huid als actieve antioxidant tegen agressieve moleculen uit de omgeving, zoals luchtvervuiling, schadelijke U.V. stralen en stress. Het bevordert de doorbloeding van de huid en stimuleert de celstofwisseling, waardoor de huid zich kan herstellen. Het helpt littekens te vervagen, huidveroudering te vertragen en rimpels te verminderen. Antioxidanten en natuurlijke UVA bescherming zijn onontbeerlijk om een fris uiterlijk en de elasticiteit van de huid te behouden en huidveroudering te weren.

Zie voor meer informatie de website van Earth Line

Aqua, Rosa Damascena Flower Water**, Alcohol, Glycerin, Fragrance Natural (Parfum), Polyglyceryl-10 Laurate, Aloe Barbadensis Leaf Extract**, Salix Alba Cortex Extract**, Calendula Officinalis Flower Extract**, Chamomilla Recutita Flower Extract**, Plantago Lanceolata Leaf Extract**, Symphytum Officinale Plant Extract**, Phytic Acid, Menthol, D-alpha Tocopherol, Eucalyptus Globulus, Origanum Majorana, Commiphora Myrrha, Salvia Officinalis, Coco Glucoside, Lactic Acid, Farnesol*, Geraniol*, Citronellol*, Linalool*, d-Limonene* * from natural essential oils ** from controlled organic agriculture
Vitamine E gezichtslotion, Earth Line, ecologische deo, natuurlijke gezichtsverzorging, staffel, per stuk, 8713969801039, aanbieding, bdih keurmerk, natuurcosmetica

Fabrikanten