• 400082275 Artikel nummer:
Argan bio huidolie van Earth Line, 1x 200ml
Merk
Earth Line
Keurmerk
BDIH
Land
Nederland
Inhoud
200 ml
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 19,79 (excl. 21% BTW)
€ 23,95
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 19,79 (excl. 21% BTW)
€ 23,95
( incl. 21% BTW)
Korting
21%
Aanbieding
€ 15,62 (excl. 21% BTW)
€ 18,90
( incl. 21% BTW) 

Argan Bio Huidolie van Earth Line

1x 200ml

BDIH-keurmerk

Earth.line Argan Bio huidolie is hypoallergeen en bevat een unieke samenstelling van speciaal geselecteerde biologische oliën, waaronder Arganolie. Dagelijks gebruik verbetert intensief de huidstructuur en de huidelasticiteit en houdt de huid jong en gezond. De Argan Bio huidolie kent door de krachtige werking van zuivere oliën en vitamine E tal van cosmetische toepassingen en wordt daarom schoonheidsolie genoemd.

Argan Bio huidolie voor de intensieve behandeling van gezicht en lichaam bij:
– rijpere huid
– Verstevigt, regenereert en revitaliseert de huid en helpt de huid gladder en egaler te maken en beschermt tegen huidveroudering.
– Zeer droge huid
– Hydrateert en voedt de huid optimaal, vult het huidvet aan en beschermt tegen extreme weersomstandigheden, airco, verwarming en overmatig zonlicht.
– Overgevoelige huid
– Verzorgt en hydrateert de zeer gevoelige en snel geïrriteerde huid door hypoallergene ingrediënten.
– Pigmentvlekken
– Helpt bij het voorkomen, verminderen en verzorgen van pigment-, ouderdoms- en zwangerschapsvlekken.
– Probleemhuid
– Verzorgt en verbetert de huid en helpt de huid te herstellen bij schilferhuid, eczeem, puistjes of andere irritaties.
– Littekens
– Verbetert de huidstructuur waardoor littekens verzachten en vervagen.
– Huidstriemen
– Vermindert en voorkomt striae als gevolg van bv. gewichtstoename/afname en zwangerschapsstriemen.
– Nagels en nagelriemen
– Versterkt de nagels en maakt nagelriemen soepel en zacht.

Een gezonde 100% natuurzuivere huidverzorgingslijn die zich onderscheidt door middel van het BDIH keurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica en gecertificeerd is door Eco Control. Earth·line huidverzorging combineert de beste ingrediënten van de aarde voor een dagelijkse natuurzuivere huidverzorging.

Earth·line omvat een uitgebreide serie verzorgingsproducten op basis van vitamine E voor het gezicht, het lichaam en het haar voor de jongere en de oudere huid met specials voor een intensieve behandeling van huidveroudering, littekens, huidbeschadigingen en overgevoelige huid.

De samenstelling van alle producten van Earth·line is gebaseerd op pure planten- en kruidenextracten en plantaardige oliën plus waardevolle actieve componenten, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken en is geschikt voor zowel de vrouwelijke als mannelijke huid.

Vitamine E de belangrijkste en meest effectieve huidvitamine

Vitamine E beschermt de huid als actieve antioxidant tegen agressieve moleculen uit de omgeving, zoals luchtvervuiling, schadelijke U.V. stralen en stress.
Het bevordert de doorbloeding van de huid en stimuleert de celstofwisseling, waardoor de huid zich kan herstellen.
Het helpt littekens te vervagen, huidveroudering te vertragen en rimpels te verminderen.
Antioxidanten en natuurlijke UVA bescherming zijn onontbeerlijk om een fris uiterlijk en de elasticiteit van de huid te behouden en huidveroudering te weren.

Gebruiksaanwijzing
Earth.line Argan Bio huidolie en kan dagelijks, na reiniging van de huid, gebruikt worden voor de verzorging van lichaam en gezicht en als massage olie. Voor een optimaal resultaat het probleemgebied 2x daags inmasseren en de huidolie goed in laten trekken. Geschikt voor alle huidtypen, ook voor de meest gevoelige huid, zowel voor mannen als vrouwen.

Zie voor meer informatie de website van Earth Line

Helianthus Annuus Seed Oil*, MACADAMIA Ternifolia Nut Oil*, Persea Gratissima Kernel Oil*, Calendula Officinalis Flower (Macerate) Extract*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Prunus Dulcis Nut Oil*, D-alpha Tocopherol, Fragrance Natural (Parfum)
natuurlijke, ecologische Argan bio huidolie, Earth Line, ecologische huidverzorging, natuurlijke lichaamsverzorging, natuurcosmetica, proefdiervrij, dierproefvrij, staffel, per stuk

Fabrikanten