Biologische Slagroom vegan houdbaar van Biovegan
12 x 54 g
BIO-keurmerk
Gebruiksklare slagroom voor één portie
125 ml koelkast-koude sojadrank natuurlijk en
27 g (ongeveer 3 volle eetlepels) slagroom is vereist
Bereiding: Giet koude natuurlijke sojadrank in een hoge, smalle mengkom, voeg de helft van de inhoud van de verpakking toe. Klop 5 minuten met een handmixer op de hoogste stand. Serveer koud. **
** Als de slagroom langer dan 1 uur in de koelkast heeft gestaan, klop dan nogmaals 1 minuut met de handmixer voor consumptie.
Kloppen kan alleen met natuurlijke sojadrank (ingrediënten: water, sojabonen) zonder enige toevoegingen (bijv. Calcium, vanille, Omega3)! Andere plantaardige dranken (bijv. Rijstdrank), melk, room of keukens kunnen niet worden opgeklopt.
Opmerking: voor de beste consistentie wordt aanbevolen om te bereiden met de helft van de inhoud van de verpakking en 125 ml natuurlijke sojadrank.
Tip: Een kleurrijke slagroom kan worden bereid met Biovegan Colour Fun of Johannesbrood. Gewoon de gewenste component aan de afgewerkte crème toevoegen, erin vouwen, kort mengen met de handmixer en klaar is Kees!