• 100012870 Artikel nummer:
Camomile shampoo (blond haar) van Urtekram, 1 x 250 ml
Merk
Urtekram
Keurmerk
BIO
Land
Denemarken
Inhoud
250 ml
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 7,43 (excl. 21% BTW)
€ 8,99
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 7,43 (excl. 21% BTW)
€ 8,99
( incl. 21% BTW)
Korting
17%
Aanbieding
€ 6,20 (excl. 21% BTW)
€ 7,50
( incl. 21% BTW) 

Biologische Camomile shampoo (blond haar) van Urtekram

1 x 250 ml

Ecocert-keurmerk

Urtekram kamille shampoo voor blond haar geeft een mooie glans met een extract van kamillebloemen en oliën van wilde kamille. Je haar krijgt extra verzorging en vocht uit aloë vera en glycerine. Verpakt in een plantaardige verpakking. De verpakking wordt geproduceerd met behulp van suikerrietafval uit de voedingsmiddelenindustrie. Het goede aan het gebruik van suikerriet is dat dit een hernieuwbare grondstof is die CO2 uit de atmosfeer absorbeert. Na de oogst wordt het suikerriet-sap geperst voor de productie van voedsel. Het resterende vaste deel kan niet worden gebruikt voor de productie van suiker, maar het kan worden gebruikt voor de productie van alcohol. Deze alcohol is het startpunt in de productie van plantaardige verpakkingen, waarbij een hernieuwbare hulpbron wordt gebruikt en gebruik wordt gemaakt van afvalscheiding.

INCI: water, groente-olie producten, maïssuiker zeep, aloë vera*, glycerine, extract van kamillebloemen*, wilde kamille olie*, parfum (plantextract), zout, polysaccharide, vitamine E.

* Van biologische herkomst
Met HOOFDLETTERS weergegeven ingrediënten zijn allergenen.
Biologische Camomile shampoo (blond haar), Urtekram, BIO-keurmerk, 5765228837122, aanbieding, voordeel, korting, biowinkel, natuurvoedingswinkel, natuurwinkel, eko, eco, kopen, staffel, per stuk

Fabrikanten