• 100002708 Artikel nummer:
Calendula verzorgende olie (parfumvrij) van Weleda, 1x 200ml
Merk
Weleda
Keurmerk
NaTrue
Land
Zwitserland
Inhoud
200 ml
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 11,56 (excl. 21% BTW)
€ 13,99
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 11,56 (excl. 21% BTW)
€ 13,99
( incl. 21% BTW)
Korting
18%
Aanbieding
€ 9,50 (excl. 21% BTW)
€ 11,50
( incl. 21% BTW) 

Calendula Iedere Dag Olie van Weleda

200 ml


NaTrue-keurmerk

Calendula Iedere Dag Olie is een ongeparfumeerde en intensief verzorgende olie, die speciaal is afgestemd op de heel prille huid van je baby.

Deze olie trekt snel in en is uitermate geschikt als dagelijkse warmteomhulling. Ook als massageolie bewijst hij zijn kwaliteiten na het bad en voor het naar bed gaan. Calendula Iedere Dag Olie is daarnaast te gebruiken om de babybilletjes te reinigen. Het huidje van je baby blijft zacht en soepel en wordt beschermd tegen uitdrogen. Geschikt vanaf dag één.


Werking
Calendula Iedere Dag Olie is gemaakt van zongerijpt sesamzaad waaraan extracten van Calendula zijn toegevoegd. Hierdoor heeft de olie een verwarmende, ontspannende en zuiverende werking.


Gebruik
Na het baden van je baby kun je zijn huidje droogdeppen en daarna inwrijven met Calendula Iedere Dag Olie. Als je kindje dat prettig vindt, kun je hem ook masseren met deze olie, dit werkt ontspannend en rustgevend. De massagebewegingen laten je kind de grenzen van zijn lichaam ervaren. Bij het verwisselen van de luier, kun je wat Calendula Iedere Dag Olie op een vochtige tissue of een wattenschijfje doen en hiermee de billetjes schoon wrijven. Als je je kindje in bad doet of onder de douche, kun je met Calendula Iedere Dag Olie zijn huidje inwrijven en zo reinigen.

Voor wie speciaal

Voor de dagelijkse verzorging van je baby’s huidje vanaf zijn geboorte.

Meer info op de website van Weleda.

INCI: Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract.
biologische Calendula Iedere Dag Olie, Weleda, baby, babyolie, bdih, calendula, huidolie, iedere dag, natuurcosmetica, natrue keurmerk, staffel, per stuk, 4001638096560

Anderen keken ook naar deze producten

Fabrikanten