7 x Biovoordeel

Zeven goede redenen om bij Biovoordeel te bestellen:

Al 12 jaar op alle producten groothandelskorting voor zakelijke klanten én particulieren


Onze klanten plukken de financiële voordelen van onze grootinkoop. Door korte lijnen tussen producent en consument en slim voorraadbeheer kunnen wij biologische groot- en kleinverbruikers kortingen bieden tot 30% korting op de adviesprijzen. Alle online-prijzen zijn inclusief btw.  Zakelijke klanten kunnen op verzoek een account krijgen waarbij de ex-prijzen vermeld staan.

Groot assortiment puur biologisch, SKAL-gecertificeerd

Ruim 6.000 houdbare biologische levensmiddelen, ecologische schoonmaakproducten, eko-textiel en natuurcosmetica. Voor lokale bezorging aanvullend nog 1.500 verse producten. Wij kiezen waar mogelijk voor echt groene familiebedrijven met hart voor biologisch.

Wat tijd heeft gehad om te groeien en met liefde is verzorgd, smaakt lekker. Onze levensmiddelen, persoonlijke verzorgingsproducten, eko-textiel en zijden dekbedden zijn zonder inzet van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest, kunstlicht of kunstmatige toevoegingen en dierproefvrij geproduceerd.

Genieten van wat moeder aarde te bieden heeft en weten dat de productie verantwoord is. Geen ketens maar kringlopen. De beste koks kiezen voor deze pure smaak. Keurmerken (eko, eco, bio, NaTrue, bdih, ecocert, AB) staan borg voor de kwaliteit.

Toegankelijke webwinkel met snelle zoekfunctie

Voor degenen die glutenvrij of zoutloos willen eten of willen weten of bepaalde allergene stoffen aanwezig zijn, is bij elk product een tabblad opgenomen met gegevens.Wanneer er meerdere producten via dezelfde inpakmachines verwerkt worden, is er geen garantie op ''vrij van'' en staat die categorie in dat geval niet aangevinkt. 

Klantenservice op maat

De beste reclame is mond-tot-mondreclame. Biovoordeel is voor steeds meer bedrijven en particulieren de betrouwbare leverancier van biologisch goed met oog voor specifieke wensen.

Betaling via iDEAL of bankoverschrijving

Vanaf € 200 geen verzendbijdrage in NL (in B, Lux & D vanaf € 350) en verzending binnen 1 tot 4 werkdagen


Met onze aantrekkelijke kortingen is uw bijdrage in de verzendkosten snel terugverdiend. Vanaf € 200 zijn er geen verzendkosten. Palletbezorging in Nederland op begane grond is ook mogelijk. Dat kan vanaf een orderbedrag van € 750. We rekenen dan geen verzendkosten. Boodschappen doen via Biovoordeel.nl is goed voor mens, milieu en portemonnee.

Besparing op verpakkingen

In  ons assortiment is een aanzienlijk deel in grootverpakking; dit levert kostenbesparingen op waar u en het milieu voordeel van hebben. Bij de verzending wordt waar mogelijk gebruik gemaakt van recycle-dozen en -verpakkingsmaterialen. We zetten papieren ecotape in bij het verpakken.

Fabrikanten